Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az ilyen "irodai értékesítés"...

Az ilyen "irodai értékesítés" munkáknál rá kell tukmálni másokra mindenfélét?

Figyelt kérdés
Van valakinek tapasztalata, érdemes ilyesmit elvállalni? A Sales- és marketing, telemarketing, üzletkötő stb. munkatárs is ilyesmit jelent? Az az igazság, hogy én bölcsész pályakezdő vagyok és nem nagyon ismerem ezeket a dolgokat, ha valaki felvilágosítan, nagyon megköszönném.
2009. dec. 1. 11:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én dolgoztam 1 napig, jutalékos rendszerbe vagy, szószerint ahogy írtad rá kell a vevőkre tukmálni, ált-ban ráadásul jó drága cuccokat, maximum megbízási szerződésed van vagy lehetsz vállalkozó. Szerintem maximum mellékállásban érdemes csinálni,de nekem ehhez nem lenne idegzetem.
2009. dec. 1. 12:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, ilyesmit jelent.
2009. dec. 1. 12:10
 3/5 anonim ***** válasza:
81%
Én azt javaslom neked, hogy amit szinpatikusnak találsz, oda jelentkezz. Lehet hogy azzal, hogy itt valaki azt mondja, hogy ez mind tukmálós munka, le is beszélünk, pedig neked tetszene, lehet egy jó lehetőségről maradsz le. Javaslom, ha időd van rá, minél több személyes elbeszélgetésen vegyél részt, mert ezt is tanulni kell. Lehet hogy azért nem kapsz meg egy állást, mert az elbeszélgetésen izgultál, nem tudod mi vár rád. Jó ebben is rutint szerezni. Az előítéletekkel pedig óvatosan, sajnos az élet tanította meg velem is, hogy sok mindenről lemarad az ember, ha ítélkezik, én sem találtam volna ezt a munkámat, ha úgy élem az életemet mint évekkel ezelőtt.
2009. dec. 1. 12:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Én csináltam már ilyen munkát, és tapasztalatból mondom, hogy nem való mindenkinek. Ha te nem szeretsz másokra "rábeszélni" valamit (bár értékesítés az is, ha beléptetsz egy pályakezdőt egy nyugdíjpénztárba, ami amúgy is kötelező), ha nincs kocsid, amivel el tudsz menni akár messze is, ha neked fontos, hogy bejelentett munkád legyen, ha nincs pénzed vállalkozni, ha fontos, hogy legyen egy fix fizetésed (jutaléktól függetlenül), akkor nem neked való ez a fajta munka.
2009. dec. 1. 12:23
 5/5 A kérdező kommentje:
A hozzászólásokat, tanácsokat nagyon köszönöm. Sokat segített:)))
2009. dec. 1. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!