Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hallot-e már valaki a NIKKEN-ről?

Hallot-e már valaki a NIKKEN-ről?

Figyelt kérdés

Ha igen akkor benne is dolgozik? És mióta tud róla?

Számomra fontos köszönöm:)

2009. nov. 30. 19:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia! Engem jó pár hónappal ezelőtt kerestek meg, hogy akarok-e wellness tanácsadó lenni. Ez a Nikkent takarta. Biztos van benne fantázia, kb. mint a Zepterben és hasonlókban. De én nemet mondtam.
2009. nov. 30. 19:14
 2/9 A kérdező kommentje:
És mért mondtál nemet?:)
2009. nov. 30. 19:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Túl erőltetett volt, ahogy a "tanácsadó" próbálta velem elhitetni, hogy milyen jó lenne ez a munka, na meg hogy mi mindent kellene megvennem, hisz ajánlani csak akkor tudod, ha próbáltad... Ja és úgy kezdődött, hogy belépési díj nélkül kezdhetek, de a végén már össze sem számoltam, mennyibe lenne.
2009. nov. 30. 19:25
 4/9 A kérdező kommentje:
Értem és a nevét megmondod hogy ki ajánlotta aki benne van a redszerben?
2009. nov. 30. 19:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem emlékszem a nevére sajna.
2009. nov. 30. 20:19
 6/9 anonim válasza:
Szia én benne dolgozom,ill független termékforgalmazó vagyok,nehezen szántam rá magam hogy belépjek,de megérte elég jó az árrés és igy jól lehet vele keresni.erről csak annyit hogy 20%körül van a te pénzed és ha találsz több vevőt csak profitálhatsz belőle.nekem 1-2 emberem van de 1-2 10-es bármikor jól jön,ha érdekel a dolog nézz szét a honlapon a belépő pénz pedig 11700 tf amiért prospektust és segédeszközöket kapsz,havi 3500ft -ért saját honlapot is csinálnak neked,Angéla
2009. dec. 1. 11:11
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2009. dec. 1. 15:27
 8/9 anonim válasza:
Én egy éve dolgozom, de másképpen. Létrehoztam a SportWellnes csapatot, akikkel együtt dolgozom Bárki bekapcsolódhat olyan módon, ahogy számára komfortos. He van kedved, szívesen látunk. A www.sportwellness.hu oldalon megtalálsz bennünket.
2010. márc. 28. 11:42
 9/9 anonim válasza:
Ja apám hozta be ezt a céget magyarba..... Zepterhez nem lehet hasonlítani, itt minden teljesen más és különleges , emberek világ minden tajaból foglalkoznak ezzel , japán orvos kezdte el, most Amerikában van a fő központ, amikor sok mindent megtudtam a cégről csak annyit tudtam rá mondani hogy ez a legjobb dolog a világban ....
2012. júl. 31. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!