Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mikor mehetek a Munkaügyi...

Mikor mehetek a Munkaügyi központba, ha az a célom, hogy beregisztráljam magam munkanélküliként?

Figyelt kérdés

Valamint munkát is szeretnék. Bármilyen szart. Van erre lehetőség. Igaz, hogy ott adnak? És rendes fizetésem is lesz?

14. kerület, vagyis Zugló, ahol lakok. Jövőhéten elakarom intézni, melyik nap menjek és hányra? Valaki volt már regisztrálni? Hogy van ez? Kérem mesélje el!

2014. jan. 3. 18:51
 1/8 anonim ***** válasza:

gondolom nem volt mé előtte munkád.

bemész, fogadási idő alatt, regisztrálsz, beviszik az adatokat, kapsz egy könyvet, és adnak egy dátumot, hogy mikor lesz tájékoztatást. Munkát ők nem adnak, max állás ajánlatokat, azt s csak akkor ha egy adott munkának épp megfelel a profilod

2014. jan. 3. 19:19
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem volt még soha semmilyen munkám. De mégis mikor menjek be? Mikor szokott fogadási idő lenni? Nekem a 4. kerületbe kell mennem azt tudom, mert záróval átlépéses büntetés közmunkában való ledolgozása miatt is oda kellett mennem, de emiatt mégis melyik nap menjek be? Hétfő? Meg hányra? Neten nem találtam semmit.

Amúgy ezek nem adnak közmunkát legalább? Bármi szarságot, amiből lehet valamennyi pénzem. Mert állásajánlatokkal kitörölhetem a seggem, 2 éve keresek munkát, de semmi, mivel nincsenek olyan ismerőseim, kapcsolataim. Cseszheti az ember a tanulást is ha nincsenek kapcsolatai, nem lesz ebben a rákos rohadt köcsög országban munkája SOHA.

2014. jan. 3. 19:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Hétköznap reggel 8-tól délután háromig, négyig.
2014. jan. 3. 21:07
 4/8 anonim ***** válasza:

közmunkát csak annak adnak akinek már "segély" jár.

ha 26 év alatti vagy akkor Támopos támogatásban részesülhetsz: egyrészt kapsz értesítőt ha van valami képzés (amire ha felvesznek kapsz pénzt) illetve a munkáltató is kap rád kedvezményt ha felvesz (ha fél évig regisztrált munkanélküli vagy akkor aszem20%-kal kevesebb adót kell fizetnie utánad)

plusz regiszrtált munkanélküliként kérvényezheted az önkormányzatnál, hogy fizessék a tb-det.

tehát jobb lett volna, ha hamarabb elmész regisztrálni.

a nyitvatartási időt stb, pedig pár kattintással meg lhet találni a munka.hu oldalon. de kimásolom ide neked:

IV. Kerületi Munkaügyi Kirendeltsége

Vezető: Balla András

Cím: 1043 Budapest 04. ker., Kassai u. 24/b.

Levélcím / Honlap: 1364 Budapest, Pf.: 244

[link] [link]

Telefon: 1/390-2400

Fax: 1/390-2409

E-mail: FMKKassaiutca@lab.hu

Ügyfélfogadás helye: 1043 Budapest 04. ker., Kassai u. 24/b.

Ügyfélfogadási idő: HÉTFŐ: 08.30-15.00

KEDD: 08.30-15.00

SZERDA: 08.30-15.00

CSÜTÖRTÖK: 08.30-12.00 CSAK AZ ELSŐ ALKALOMMAL JELENTKEZŐK (NYILVÁNTARTÁSBAN MÉG NEM SZEREPLŐK) ÉS A MUNKÁLTATÓK SZÁMÁRA

PÉNTEK: 08.30-13.00

2014. jan. 4. 11:06
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2014. jan. 4. 12:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Túl sok segítségre ne számíts tőlük. Gyakorlatilag a EU-s pénzek felzabálása az egyetlen céljuk. De egy munkanélkülinek semmilyen lehetőséget és segítséget nem tudnak adni.
2014. jan. 4. 15:26
 7/8 A kérdező kommentje:
Ettől az országtól nem is számítottam másra. :)
2014. jan. 4. 19:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Én 1 évig 3 havonta becsületesen vittem a kiskönyvemet pecsételésre. 1 év után elegem lett meg épp családi problémáim is voltak és nem tudtam elmenni az időpontra és utána tojtam rá. Semmit nem ér a munkaügyi központ. Én a regisztrációnál megkérdeztem, hogy van-e esélyem munkát kapni vagy elmenni tanfolyamra, és szó szerint a képembe röhögött az ügyintéző, hogy felejtsem el, mert túlképzett vagyok az érettségimmel és az OKJ-mel.

A legnagyobb dolog, ami történt, hogy elküldtek egy 3 napos álláskeresői klubba, ahol egy agyoniskolázott de az életről semmit nem tudó pi-csa "karriertanácsadó" okított minket az élet nagy dolgaira és próbálta megjátszani, hogy mennyire sajnál minket és tudja milyen helyzetben vagyunk... (én amikor hazaértem megkerestem Facebookon és láttam a mindenféle külföldi egzotikus útjain készült fotóit..) Felrúgnám az ilyen embereket. Az is csak valakinek a valakije és úgy kapta ezt a karriertanácsadói állást...

2014. jan. 7. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!