Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek milyen lenne...

Szerintetek milyen lenne számomra az ideális szakma? U. I: csak kíváncsi vagyok milyen válaszokat kapok, a jövőm valszeg nem ezen fog alapulni

Figyelt kérdés

érettségi után még nem döntöttem el hová,milyen egyetemre,milyen szakot tanuljak.érettségi után ha minden terv szerint halad akkor lesz 2 idegen nyelvből felsőfokúm (egyik az angol) ,ezenkívül beszélni fogom a magyart (meg egy + nyelvet amit csak társalgási szinten,nem komolyabban)könnyen megjegyzek dolgokat és jó a beszélőkém (ezt több embertől is hallottam már)

u.i.: csak véleményekre vagyok kíváncsi,még semmi sem biztos,negatív hozzászólásoktól kérlek kíméljetek,köszönöm

2013. dec. 27. 17:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Az attól függ hogy holtodig akarsz e tanulni, vagy inkább jómódban élni.

Ha utóbbit akkor politikusnak menj!

2013. dec. 27. 18:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a helyedben "kivennék" egy év szünetet. Előtte írnék egy hosszú listát azokról a területekről amik valaha is szóba jöttek, a legőrültebbektől a legpraktikusabbakig. Az egy év alatt elmennék pár hónapra külföldre dolgozni, és itthon is belekóstolnék az életbe. Ennyi idő alatt végiggondolnám hogy a listámról melyik szakma mivel jár, mennyire akarnám csinálni, mit tennék meg érte hogy vele foglalkozzak. Emellett igyekeznék új infókat, benyomásokat is szerezni és a művelődést, sportot se hanyagolnám. Hajrá!
2013. dec. 27. 23:27
 3/4 anonim ***** válasza:

En a helyedben egy szakmat tanulnék es irany külföld, de ugyse azt fogod csinálni...

Ha már mindeféleképpen egyetem akkor a következők:

gépész vagy villamosmérnök.

mérnök informatikus.

orvos.

a többit felejtsd el.

2013. dec. 28. 04:39
 4/4 A kérdező kommentje:
én Ukrajnában élek,magyar lakta területen szal nekem Magyarország is külföldnek számít,az meg h halasszak egy évet és dolgozzak.. hát nemtudom,16 évesen fogok érettségizni
2013. dec. 28. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!