Ki lehet sztriptíz táncos?
Ha én néha szeretnék ilyen munkát vállalni, akkor ahoz nagyon jól kell tudni táncolni?Mik a feltételek az ilyen munkáknál?Menniyt kell dolgozni és mit kell csinálni?
Aki ilyet dolgozik is írjon, hogy mik a tapasztalatai
Újból én vagyok Pisti!
Ötödször meg azt mondom, hogy Mivel az Eu-ban vannak ezek az országok amelyek hirdetnek ilyen jellegű erotikus munkát nőknek! És ezek az országok mint tudjuk nagyon jó gazdasági helyzetben vannak, és mi is Eu-s ország vagyunk! Gondoljátok ha, minden országban ami Eu-s, és nemzetközileg is érkeznek nők dolgozni, akkor nincsennek Nemzetközileg, Vám és pénzügyőrség, Munkafelügyelet, Munkaügy, Adózással foglakozó országos cég, stb. közreműködésével ellenőrizve?
Szia!
A tanckeszseg elony neked, a jo idegen nyelvtudas elengedhetetlen, de ha mosolygos vagy, kedves, es csinos(vekony vagy sportos testalkat, igenyes kinezet) akkor a tobbin lehet segiteni...
A helyeken ahol en dolgoztm sehol nem kellett szexelni, sot a vendegek a legtobb helyen nem is nyulhatnak hozzad, ill az osszes helyen a baron kivuli talalkozo kifejezetten tiltott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!