Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Big4-on kívül milyen cégek...

Big4-on kívül milyen cégek potenciálisak gyakorlati helynek?

Figyelt kérdés

Nemsokára el kell kezdenem gondolkodni,hogy hova is szeretnék jelentkezni gyakornoknak. Mindenképpen olyan helyre szeretnék, ahol nagy eséllyel, sok szorgalommal tudok is maradni a vállalatnál. Mindenképpen egy Big4 cég lenne a legjobb, hiszen ezért küzdök közel három éve. De ha nem jön össze? nem sikerül? milyen vállalatokat ajánlotok ahová érdemes lenne jelentkezni?

Felsőfokon beszélek angolul és németül (szakmai nyelven is), ezenkívül végig dolgoztam az egyetem mellett (nem ezen a területen, de legalább látják,hogy dolgoztam), 2 személyiségfejlesztő trainingen voltam, elvégeztem egy devizatőzsde tanfolyamot, szakkolégiumi tag vagyok, valamennyire jártas vagyok az SAP-ben.

pénzügy és számvitel alapszak

nagyon szépen köszönöm a segítséget előre is. így saját kútfőből elsőre rákerestem a tescora,és a nestlére, de nem nagyon láttam karrierlehetőséget.

adótanácsadás, pénzügyi tanácsadás, könnyvizsgálás, logisztika és minden ami számvitel érdekel

2013. dec. 26. 00:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Bármelyik multinál érdemes lehet bekerülni egy gyakornoki programba, sőt én lehet, hogy nem is a Big4-t preferálnék.
2013. dec. 26. 00:56
 2/5 A kérdező kommentje:
de pontosan,milyen céget tudnátok ajánlani? esetleg valahonnan tapasztalat?
2013. dec. 26. 10:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Morgensztenli. Vagy, nagy cégek Bp-i SSC-i, ahol találhatsz számvitelhez valamennyire kapcsolódót is. Ilyen hely hasraütésszerűen (a felét tuti kifelejtem): Vodafone, BP, Roche, IBM, Avis, Exxon... menj el a IX. ker parti részére vagy az Info Parkba és nézd meg milyen cégek vannak, aztán irány a net. A legtöbbjüknek van szakmai gyakos programja, aztán már nem hiszem hogy az ottmaradáson fogsz görcsölni, ha igaz amiket írsz magadról, és kicsit tájékozottabb leszel akkor tudsz rendesen keresgélni és válogatni. Jó ötlet amúgy hogy ilyen helyre menj gyakorlatra, mert valószínűleg tényleg dolgoztatni fognak amit föl is mutathatsz később mint tapasztalat.
2013. dec. 27. 00:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezekről a tréningekről egyébként írhatnál nekem pár sort, üzenetben is, érdekelne.
2013. dec. 27. 00:51
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! mindenképpen rákeresek ezekre a cégekre. Ha esetleg még valakinek van valamilyen ötlete,akkor örömmel várom! :) és természetesen megy a zöld mancs
2013. dec. 28. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!