Big4-on kívül milyen cégek potenciálisak gyakorlati helynek?
Nemsokára el kell kezdenem gondolkodni,hogy hova is szeretnék jelentkezni gyakornoknak. Mindenképpen olyan helyre szeretnék, ahol nagy eséllyel, sok szorgalommal tudok is maradni a vállalatnál. Mindenképpen egy Big4 cég lenne a legjobb, hiszen ezért küzdök közel három éve. De ha nem jön össze? nem sikerül? milyen vállalatokat ajánlotok ahová érdemes lenne jelentkezni?
Felsőfokon beszélek angolul és németül (szakmai nyelven is), ezenkívül végig dolgoztam az egyetem mellett (nem ezen a területen, de legalább látják,hogy dolgoztam), 2 személyiségfejlesztő trainingen voltam, elvégeztem egy devizatőzsde tanfolyamot, szakkolégiumi tag vagyok, valamennyire jártas vagyok az SAP-ben.
pénzügy és számvitel alapszak
nagyon szépen köszönöm a segítséget előre is. így saját kútfőből elsőre rákerestem a tescora,és a nestlére, de nem nagyon láttam karrierlehetőséget.
adótanácsadás, pénzügyi tanácsadás, könnyvizsgálás, logisztika és minden ami számvitel érdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!