Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit lehet tenni? Két hónapja...

Mit lehet tenni? Két hónapja nincs fizetés!

Figyelt kérdés
A barátom lassan két hónapja nem kap fizetést. Még így is rendesen dolgozott, még hétvégén is, reménykedett, hogy még is kap fizetést. Azóta egy munkahelyi balesetben, eltört a csuklója, így nem tud dolgozni, de táppénzt ígértek neki. Sajnos azóta se kapott semmi pénzt. Ilyenkor miit lehet tenni, van esély, hogy lát valamennyit a fizetéséből?

2013. dec. 18. 12:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Elvileg a munkabér elmaradása (azt hiszem két hét után) csődeljárást vonhat maga után. Először szóljon persze a főnökének, hogy mi újság, aztán a munkaügyi bíróság. Nem akarlak elkeseríteni inkább csak felkészíteni, ha fizut nem kapott, lehet a járulékokkal is gond volt, így a táppénzzel is probléma lehet. Érdemes ingyenes jogsegélynél érdeklődni mit lehet ilyenkor tenni.
2013. dec. 18. 12:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Gondolom nincs bejelentve ?
2013. dec. 18. 13:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Elvileg be van jelentve, szerződés van. A főnökét próbálja folyamatosan elérni, de már a telefont se veszi fel neki, vagy kinyomja.
2013. dec. 18. 13:09
 4/5 anonim ***** válasza:
ott kell alni ès utni az ablakot!
2013. dec. 19. 20:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Azért nem fizetnek mert a barátod még így is ott dolgozik!

Nem értem a sok madarat aki nem kap fizetést de azért még a cégnek dolgozik és reménykedik!

A megoldás:KI KELL LÉPNI ÉS FEL KELL JELENTENI A CÉGET!

Ha még ott dolgozik ezután is + 1-2 hónapot és nem fizetik meg is érdemli hogy ilyen hülye volt!

Hallotam már olyan szélsöséges esetröl amikor a fószer 1 évig nem kapott pénzt és utána még reménykedett...

Jövö tavasszal leszek 22 éves és már most van annyi tapasztalatom munkahelyekkel hogy tudom mikor kell otthagyni az egészet, hallotam én már annyi süketdumát...

2013. dec. 23. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!