Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Talált már valaki úgy munkát...

Talált már valaki úgy munkát hogy olyan helyre ment vagy írt ahol nem hirdettek állást?

Figyelt kérdés
2013. dec. 15. 14:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

En igen, ismerostol jott a fules hogy naluk valakit ki akarnak rugni, vegul a helyere kerultem.De egyszer meg ismerosnek segitettem mert beajanlottam valahova.

Nemreg allast kerestem, cegekhez is direktben elkuldtem az oneletrajzom, az egyikhez be is hivtak interjura. Vegul nem engem valasztottak, de az esely megvolt ra.

2013. dec. 15. 15:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Engem a mostani főnököm az előző helyemről "kért át".

Nem hirdette az állást, hanem felajánlotta.

2013. dec. 15. 16:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
igen. utcáról cégtábla kinézve, felhívtam, megfogta őket az ön.rajzom, mert egy másik cégükhöz passzolt a profilom, csak épp azt felejtették el közölni, hogy csak egy pár hónapos projekt erejéig kellek...
2013. dec. 15. 18:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Próbáld meg, mit veszthetsz vele?
2013. dec. 15. 19:14
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kis cégeknél szinte csak így vesznek fel embert. Multihoz meg nem nagyon valószínű.
2013. dec. 15. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!