Nem jár semmiféle támogatás?
Figyelt kérdés
Van egy áruforgalmazó technikus képesítésem. Van egy gazdasági-informatikus képesítésem. Utóbbit idén végeztem el. 23 éves vagyok, hajadon, a nagyszüleimmel élek. Már nagyon sok helyen voltam munkát keresni, de sehova sem vesznek fel, nincs munkahely. Nem jár semmiféle támogatás (segély)? Miből éljek? Nem akarom magamat eltartatni. Mit lehet tenni?2009. nov. 24. 12:37
1/2 anonim válasza:
Mindenképpen regisztráltasd magad a munkaügyi kirendeltségen álláskeresőként. Járadékot, vagy segélyt nem kapsz (hacsak nincs az elmúlt 4 évben legalább 365, illetve 200 bedolgozott napod), de találhatsz magadnak átképzést, ami alatt kaphatsz ellátást a munkaügyitől.
Az önkormányzatnál kérhetsz rendkívüli segélyt.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. nov. 25. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!