Angolul tudni az ma más édeskevés, ugye?
Figyelt kérdés
Angolul tudok elég jól. Németül mindig újrakezdem a tanulást. Lehangoló, hogy mindenki tud valamennyire angolul, és sehol sem vagyok az angol tudásommal.2013. dec. 12. 18:43
1/10 anonim válasza:
Ha nem értesz semmihez akkor tényleg édes kevés.
2/10 anonim válasza:
Igen, angolul tudni manapság már édeskevés.
3/10 A kérdező kommentje:
és ha mellé tudnék né,metül, az mennyit jelenbtene?
2013. dec. 12. 20:26
4/10 anonim válasza:
Persze az jo, de milyen teruleten helyezkednel el, milyen szakmaban? Az hogy nyelvet beszelsz meg keves a munkakereseshez.
5/10 anonim válasza:
Beszélhetsz 3 nyelvet is felsőfokon, igen, kevés. Ma már minden diplomás ember beszél nyelveket.
6/10 anonim válasza:
angol az alap ma már,tehát mint ha azt mondanád tudsz magyarul,ok,és????
Több nyelv jó szakmával.
7/10 anonim válasza:
Mi az, hogy semmit nem ér 3 felsőfokú nyelvtudás?
Kérdező, ha folyékonyan, tárgyalóképesen beszélsz 2 nyelvet, és feljössz BP-re, 1-2 héten belül találsz magadnak melót minimum nettó 180, de inkább 200 ezerért.
Ha máshoz is értesz (mondjuk pénzügy, könyvelés, IT), akkor meg többet is bekérhetsz.
Igen, kezdőként is el lehet helyezkedni multinál, mindig keresnek embert.
8/10 anonim válasza:
van valami szakmád is mellé? így önmagában tényleg kevés, és 17 évesen felsőfokúztam,és nem voltam már akkor se egyedül..
9/10 anonim válasza:
Érdeke, hogy itt mindenkit lepontoztok, amikor a saját tapasztalatból a realitásokról beszélünk.
10/10 anonim válasza:
Valaki nagyon nem ért egyet a válaszokkal, az bekaphatja magának, a macskám is tud angolul, na rohadjatok szét !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!