Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha fizetést csökkentettek és...

Ha fizetést csökkentettek és csak most szereztem róla tudomást (más a bejelentett és más a kézhez kapott), akkor nem kellett volna valamit aláírnom? Vagy legalább szólniuk?

Figyelt kérdés
Én úgy gondolnám, hogy akkor munkaszerződés módosítást kellett volna aláírnunk, de semmi ilyesmi nem történt. Lehet, hogy majd utólag aláíratják, vagy legalábbis megpróbálják... Mit tehetek? Ha ezt tudom, akkor máshogy csináltam volna az elmúlt hónapjaimat...

2013. dec. 10. 11:20
 1/4 anonim ***** válasza:

az első dolog megnézni mi van a munkaszerződésedben!

szóban tájékoztattak valamiről?

2013. dec. 10. 11:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem értesítettek szóban, munkaszerződésemben az előző bérem van.
2013. dec. 10. 11:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha papíron van egy meghatározott fizetésed és ahhoz képest csökkentettek akkor semmi joguk nincs fizetést csökkenteni az írásos beleegyezésed nélkül.

Ha volt egy szerződésed amit aláírtál majd fizetésemelést kaptál de nem lett írásba foglalva akkor sajnos bármikor visszacsökkentheti a béred a régire.

2013. dec. 10. 13:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Papíron van egy meghatározott fizetésem, amiből csökkentettek. Kézbe ugyanannyit kapok azóta is, azért nem tűnt fel, csak a bejelentett rész változott. Nem írtam alá szerződésmódosítást, nem emeltek rajta, hogy most abból csökkentsenek. Még a csökkentést is lenyeltem volna, csak legalább szóltak volna. De így most nagyon morcos vagyok...:S
2013. dec. 10. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!