Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehetnék színész?

Hogyan lehetnék színész?

Figyelt kérdés

Értelmes, kézzelfogható ötleteket várnék.

Ahol lakok [és a környéken] nincs semmilyen ilyen klub. Pesttől meg messze lakok szóval oda se tudnék járni.

Semmi képzettségem nincs de már évek óta foglalkoztat a kérdés hogy kipróbáljam magam. Amikor elmondtam a szüleimnek, mindig azt mondták: "haha" , " ez nem munka" , "honnan veszed hogy van hozzá tehetséged" , " nagyon nehéz bejutni az egyetemre" , " csak azokból lesznek színészek, akik verseket mondanak az ünnepségeken" és még sorolhatnám. Az hogy határozott voltam csak rontott a helyzeten. ÉS ÉN NEM HISZEM EL hogy pl. Kardos Eszter is verset mondott évnyitón.........

Lehet tényleg nem vagyok tehetséges, de amig nem tudom meg, addig nem fogom feladni... az a kérdés hogy hol próbálhatom ki magam.

Az nem lenne gond, ha fel kellene mennem Pestre egy-egy napra meghallgatásokra. De milyen meghallgatásra ??????

17

2009. nov. 23. 16:49
 1/5 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem te sehogy. Ezzel a hozzáállással. Aki színész akar lenni az nem panaszkodik, hanem cselekszik. Addig megy castingokra, míg be nem kerül akár egy 2 perces blokkba és utána sem adja fel. Ja és a távolság nem probléma neki. Nézz utána hányan járnak be vidékről Pestre... Keress hozzádillő szakmát inkább.
2009. nov. 26. 22:22
 2/5 anonim ***** válasza:
52%
Valamelyik színművészetire kell hozzá bekerülni, de te nem fogsz, biztos lehetsz benne. Keress magadnak való szakmát.
2009. dec. 24. 13:40
 3/5 A kérdező kommentje:

hát értem... majd integetek... CSAK NEKTEK!!!

lúzerek.... pf..

2009. dec. 25. 13:57
 4/5 anonim ***** válasza:
96%

Én is 17 éves vagyok, és én színészkedek. És ha tényleg az szeretnél lenni akkor először is színészképzőbe kell járnod, senki nem születik úgy, hogy tud játszani. Utána pedig ügynökségekhez regisztrálnod, ahol ha jó vagy és szorgalmas esetleg kaphatsz egy-egy mondatod eleinte vagy statiszta szerepet, ahhoz hogy mondatot kapj már tényleg nagyon jónak kell lenned, kivéve ha szüleid egyike híres színész énekes vagy rendező, és vannak kapcsolatai. Szóval ha TÉNYLEG színész szeretnél lenni, akkor nincs ilyen, hogy nem tudok feljárni pestre, de fel kell járni akármilyen lemondásokkal jár. Nekem is pl. rámegy szinte minden percem a karrier építésre gyakorlásra, és pl. tartós párkapcsolatot így nehezen tudok kialakítani, de ez benne van. Szóval csak akkor vágj bele, ha 100%-osan biztos vagy, és csak ebbe ne aprózódj el.

17/f színész-tanuló több országos tv sorozat epizódjában szerepeltem, reklámokba, élő adásokba stb.

2011. febr. 6. 22:19
 5/5 anonim válasza:
59%

Én is szeretnék színész lenni, de nekem legalább van színészi előéletem. 5 éves koromban már harminc szakaszos verset tudtam visszamondani a szüleimnek.

óvodás koromban meg én játszottam egy mesében a főszereplőt, a Kacor királyt. A családomban még most is gyakran szólítanak Kacinak, vagy Kacornak, stb.

Igaz, hogy színészi karrierem az óvoda után nem folytatódott,mert szégyenlős lettem, és most matematikára járok egyetemre, de szeretném kipróbálni a színészi életet.

2011. márc. 30. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!