Létezik, hogy egy targoncavezető ennyit keres?
Figyelt kérdés
Az reális, ha egy nyolc éve multinál dolgozó targoncás nettó 270.000-et keres havonta?2013. nov. 30. 16:29
1/7 anonim válasza:
Te hol dolgozol ? az én párom csak 120 at máris átküldöm oda :)
2/7 anonim válasza:
nehezen tudom elképzelni, hogy ennyit kapjon
3/7 anonim válasza:
Ha a nagyfőnök rokona akkor még ez kevés is.
5/7 anonim válasza:
Ha "csak" targoncavezető akkor kizárt. Ha tud targoncát vezetni de amúgy más a munkaköre akkor lehetséges.
6/7 anonim válasza:
Szerintem a targoncások csoportvezetője, vagy kisfőnöke de mellette Ő is csinálja. Így elképzelhető.
7/7 anonim válasza:
1 éve dolgozom a Mediterrán-nál Bólyba targonca kezelőként.
Sima tanfolyamot végeztem el és van egy érettségim. Amint jelentkeztem és felvettek, azonnal bedobtak a mély vízbe. :D
Szinte 0 gyakorlattal raklapokat teli cseréppel rakosgatnom kellett fel az autókra, meg levenni onnan. Fél év mire beleszokik az ember és jó szinten űzi.
Sajnos van mikor szombaton is bent vagyunk és ritkán van, hogy 10 órázunk, de 140-et kapok kézbe és nem kell megszakadni. :) DE roppantul kell figyelni, elég egy hiba és baj van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!