Az Intrum Justitia letilthatja a fizetésem?
Pár napja vettek fel dolgozni, ez az első bejelentett állásom, rá 3 napra felhívott ez a cég, egy automatikus üzenet szolt a telefonba. BKV tartozásom van, másfelé nincsen semmi. Nem szeretném ugy kezdeni az életet, hogy letiltják a fizetésem,nem tudom mit tehetnék.. így is nagyon keveset keresek, pont elég hogy megéljek, de ha még le vonnak belőle akkor reménytelen az egész, ráadásul tudom, hogy ezek ilyen végtelen adosságok, befizetek egy összeget és abbol csak keveset számolnak fel az adosságra.. Tehát pontosan mit tehetnek és van rá esély hogy nagyon alacsony havi törlesztőbe belemennek ? Levelet nem kaptam, mert albérletben lakom. Havi 15k amit megtudnék max engedni magamnak törlesztőnek. Szóval tudtok valami tanácsot adni ? Köszi a segitséget
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!