Pólus irodaház 15. ker. Szentmihályi u.137? vannak ott üzletek?
Figyelt kérdés
Behívtak egy eladói állásra.. Pólus irodaházba.. van itt valami cipő vagy ruha vagy hasonló üzlet? Mielőtt megint analfabétának néznének, nem a Pólus Centerről van szó! Azt tudom, hogy ott van egy csomó üzlet.. direkt mondta a nő, hogy a Pólus Center mellett, Pólus irodaház! Kicsit fura.. és nem vagyok budapesti, ha kamu a dolog, nem szeretnék feleslegesen felutazni. Lehet itt Zepter vagy ahhoz hasonló átverés?#XV. kerület #Pólus Pont Irodaház
2013. nov. 28. 17:28
1/4 anonim válasza:
Igen, a Pólus hotel mellett van irodaház, abban is van pár üzlet! (De attól még lehet átverés).
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi.. de pontosat nem tudsz hogy milyen üzletek? akkor úgy legalább tudnám, hogy jelentkeztem e olyan üzletbe vagy sem.. mert így lövésem nincs melyik lehet.. nem mondták.. meg valószínű h még régebbi jelentkezésem lehet, mert kérdezte a nő, hogy aktuális e még..
2013. nov. 28. 17:42
3/4 anonim válasza:
Sok bank van ott, Diego szőnyegbolt, Tamaris cipő- és táskaüzlet, Aqua Optima informatikai üzlet, stb...
4/4 A kérdező kommentje:
köszii. a Tamaris lesz az akkor.:DD
2013. nov. 28. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!