Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » PÓKER! Mindent szeretnék...

PÓKER! Mindent szeretnék tudni a M. o-n rendezett pókerversenyekről? Hol és hogyan lehet jelentkezni stb?

Figyelt kérdés
az is jó ha linket kapok ahol le van írva de én találtam.Még nem voltam soha hivatalos versenyen de itthon hol lehet jelentkezni?hol szoktat ilyet rendezni és milyen gyakran?csak országos van vagy le van osztva megyére?nem tudom h megy ez ezért kérnék segítséget.neten már sokat játszottam szóval azt hagyjuk h ott bizonyítsak először.
2013. nov. 22. 23:30
 1/1 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Ezek elég jó helyek, itt vannak kisebb versenyek.

Ha valami nagyobb versenyen akarsz indulni, arra egy picit magasabb összeget kell fordítani.

2013. nov. 22. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!