Mire kell felkészülni angol au-pair interjún?
Magyarországi cégnél ilyenkor mérik le,hogy milyen az angolod.
Milyen témakörök vannak?
Vagy csak beszélni kell magamról?
Bocs az offért, de ugye egy fillért sem fizetsz nekik?
Én voltam kint, az ügynökség nem interjúztatott, csak ki kellett töltenem a papírokat, aztán felhívni a családot telefonon. A szokásos ismerkedős kérdések voltak.
Mesélj magadról, családról, tanulmányaidról, gyermekfelügyeleti tapasztalataidról, miért akarsz au-pair lenni. Ha jót akarsz magadnak te is kérdezz rá egy-két dologra, pl. ha esetleg van jelenlegi au-pairjük, én vele is beszélnék, hogy milyen a család.
Semmi gond,még ott tartok,hogy eljátottam a gondolattal,higy milyen lenne au-pairkedni egyáltalán.
Nem fizetnék nekik,előre meg főleg nem.
Köszönöm az ifót, áttanulmányozom a témaköröket és elgyakorlom majd itthon. :)
Akkor egyből külföldi közvetítő irodához regisztrálj, akkor neked ingyen van. Engem átvertek, fizettem magyarnak, aki aztán megadta a külföldi au-pair iroda telefonszámát. Akiknek viszont a család fizet!!!
Sok lány belefutott ebbe, és sírva hívta az angol ügynökséget, mert elvárta volna, hogy a pénzéért majd képviselik az érdekeit, de a nagy fenét! Mindent vissza mondtak a családnak. Volt aki másnap repült az utcára.
Ezért úgy csináld, hogy mindenképp legyen nálad annyi plusz pénz, hogy rövid ideig szállodában kihúzhasd, meg retúrjegyet vegyél, ha nagyon gáz a család.
Persze nem akarlak elijeszteni, elég ritka az ilyesmi. Én például nagyon szerettem.
De ha nem akarsz bajt magadnak, azért min. egy alapfokon tudj beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!