Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pályakezdő pénzügyes dolgozóna...

Pályakezdő pénzügyes dolgozónak mennyire magyaráznak el mindent a munkaköréhez megfelelően? Milyen tapasztalatotok van?

Figyelt kérdés
Napok óta ezen gondolkozom. Hogyha sikerült találnom munkahelyet akkor mennyire fognak elmondani mindent? Attól félek hogy ha felvesznek nem fognak tájékoztatni a munkakörömmel kapcsolatos teendőkkel. Tapasztalatok érdekelnének pénzügyes területről.
2013. nov. 18. 20:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez szerintem függ magától a munkahelytől és függ a kollégáktól. Én személy szerint mindent elmagyaráznék egy újoncnak. De én echte pályakezdőként alkalmazott vagyok egy állami intézménynél. Gyakorlatilag semmit sem mondanak el a kollégák hiába kérem.
2013. nov. 18. 20:36
 2/2 anonim ***** válasza:
22%

"Attól félek hogy ha felvesznek nem fognak tájékoztatni a munkakörömmel kapcsolatos teendőkkel."

Ó ne aggódj, a teendőidet már a munkaszerződésben megtudod.

Hogy hogyan csinálod meg őket, azt pedig már 4 éve tanulod.

Ha nem tanultál rendesen, magadra vess.

Ha nem elég jó iskolásban tanultál, ahol nem tanítottak fontos dolgokat, magadra vess.

Ha nem voltál valódi szakmai gyakorlaton, magadra vess.

2013. nov. 19. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!