Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A NISZ-nél (Nemzeti Információ...

A NISZ-nél (Nemzeti Információs ZRT) miért kell a legtöbb álláshoz C típusú átvilágítás?

Figyelt kérdés
A NISZ-nél találtam egy számomra _nagyon_ megfelelő állást, de írják, hogy C típusú átvilágítás szükséges. Ez mit takar? Sajnos az előéletemben van pár olyan dolog, amire nem vagyok büszke, de hatósági eljárás még nem volt ellenem. Röviden annyi, hogy pénzre volt szükségem, és belementem pár nem egészen legális dologba. Ezek kiderülhetnek? Ugye 18-19 évesen az ember képes még hülyeségekre, most 28 vagyok.

2013. nov. 18. 19:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Röviden:

Kémkedsz-e az ország ellen, vagy valaki, akit ismersz kémkedik-e és tud-e téged zsarolni.

Drogosokat, bűnözőket tudok, akik átmentek ezen. Ott van Portik pl.

2013. nov. 18. 19:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Jó, Portik az más téma :D Szóval ki esett át már ilyenen?
2013. nov. 18. 23:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Próbáld meg, legfeljebb nem sikerül. De alapvetően az ilyen átvilágítás nem arról szól, hogy loptál-e két cukrot tíz évvel ezelőtt a kisboltból.
2013. nov. 19. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!