Miért néznek le a munkahelyemen?
Egy kicsit gondolkozz el. Ezzel a mentalitással - amit itt a kérdés kiírásánál és kommentjeidben tanúsítasz - nem igazán csodálom, hogy "lekezelően" bánnak vele.
De a tiszteletet hangoskodással és "szóvátétellel" akarod elérni. Ez pedig nem fog menni. A tiszteletet egy munkahelyen nem úgy kell elérni, hogy "kijelented, hogy te vagy az irodavezető, és ezentúl mindenki tiszteljen."
Dolgozz úgy, hogy MÉLTÓ LEGYÉL minden munkatársad tiszteletére.
Ha a munkatársad (ezt nem teljesen értem amúgy, mert egy irodavezetőnek nincs mellérendelt kapcsolata általában - illetve a többi iroda irodavezetőjével, de azok nem "egy légtérben dolgoznak" - csak alá- és fölérendelt viszonyok vannak) játssza a főnököt, akkor játssza. Te pedig végezd a munkád. Azt amíg ő főnököt játszik, te érj el eredményeket. És akkor majd te JOGOSAN válsz főnökké.
De ez a mentalitás egy munkahely esetén sem kifizetődő, hogy "miazhogynemtisztelnek". Mit vársz? Egy 21 éves "munkatárs" még nem vívja ki a kori tiszteletet. Neked más utakon kell azt megszerezni.
Arról nem is beszélve, hogy amikor alkalmaztak, akkor te adminisztrátorként mentél oda. A munkaszerződésedre került az irodavezető. Mert lehet, hogy így volt jó a cégnek...
De ha ezt puffogással akarod tisztázni, könnyen adminisztrátor sem lesz.
Egy jó szándékú HR-es.
Köszönöm a jószándékú választ. Soha nem vertem a mellem és szóvá meg aztán pláne nem tettem, hogy engem tiszteljenek. Ezt csak itt osztottam meg "veletek", hogy bánt a dolog, hogy mindent megteszek és semmi hatás.
És azért lettem irodavezető, mert megdolgoztam érte. Több dolgot tudtam és tudok is elvégezni, mint amire a főnökeim számítottak. Így örömmel ruházták át rám a feladatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!