Hol találok olyan betanított munkát, ahol jól kereshetek?
Mondtam volna, hogy állva, szalag mellett lehet ennyit keresni, de így akkor nem.
Édesanyám vidéken dolgozik egy autóalkatrészeket előállító gyárban, állva, szalag mellett napi 8 órában. A nettója 90-120 ezer forint körül mozog, ami azért változó, mert teljesítmény alapján változik a bérezésük.
Hirtelen nem is tudok betanított ülőmunkát, hogy egyáltalán létezne ilyen. Pláne nem 100 ezerért. El tudom képzelni, hogy ilyen helyre akár százszoros is lehet a túljelentkezés üresedéskor.
Bp-en azt hittem könnyebb találni munkát. Milyen diplomáid vannak?
Ismerős a helyzet, vidéki vagyok, szintén 2 diploma, de már egy ideje lejjebb adtam, pályázgatok könnyű fizikai munkákra is. Nemrég behívtak egy ilyen helyre, egyszerű betanított munka, csupa nő, azt hittem ilyen helyre könnyű bekerülni, de tévedtem, kiderült sor áll érte, és nem is akármilyen, a jelentkezők zöme képzett. Úgy néz ki nem egyszerűbb bekerülni, mint más helyre, sőt lehet nehezebb, mert a munka nem igényel semmi szaktudást, ezáltal a jelentkezők száma is nagyobb. Meg úgy vettem észre preferálják azt, aki azt se tudja hol van, mit csinál, nem kérdez, ügyetlen, vagy valakinek az ismerőse volt, de befutó lett a munkára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!