Milyen az óceánjárón egy szakács élete?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Minimum 1-2 éves szakmai tapasztalat kell...Tök mindegy a képzettség, úgyis próba van előtte hogy jó vagy e.
Általában 1 nap, ha szabad és napi 12-16 óra munka. Konkrétan csak alszol és dolgozol. Fedélzetre az utasok közé sem mehetsz ki és tudtommal a hajót sem engedik meg elhagyni (de ezt nem tudom).
Közvetítők + a hajóhoz eljutás olyan 2-300 ezer forint. De kint jól lehet keresni, hiszen nem tudod hova elkölteni:D
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Ha megvan a mesterszakács címed, akkor gondolom nem sima szakácsnak mennél, hanem valamilyen vezetői pozícióra pályáznál. (Csak az előzőnek mondom, hogy ahhoz min. 8-10 év tapasztalat kell, technikusi/felsőfokú végzettség, szakmai ajánlás stb, tehát nem csak úgy osztogatják) Azért úgy már sokkal jobbak a körülmények, mint egy kezdő szakácsnak. De még így is keményebb mintha szárazföldön dolgoznál.
A szállás/étkezés bele van kalkulálva a fizetésedbe.
A hajót elhagyhatod, ha kiköt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!