Milyen a Rébusz Diákszövetkezet?
Mostmár kapjátok a fizut normálisan?
Amikor én ott voltam, akkor örültem a havi háromezernek..És ez két éve volt...:)
Lássuk csak...
10-ig nem érkezik meg a fizetés, pedig az Mt. szerint kötelező.
Állandóan hívogatnak. Te tényleg. ÁLLANDÓAN. Nincs beosztásod, max. 1 hétre előre, ha épp nincs munka, akkor lesz*rnak, de ha kell nekik valaki, akkor este is simán felhívnak.
Ha te mondanál le egy napot, 24 órával korábban meg kell tenned, és akkor is húzza a száját. Ha 24 órán belül teszed meg, akkor arra a napra nem kapsz fizetést, plusz az aznapra esedékes fizetésedet levonják a többiből, ami tökéletes pofátlanság. De ha épp te nem kellesz nekik, akkor simán felhívnak előző este, hogy bocs, még sincs munka.
Ezen kívül nem fizetik ki a szintén Mt. szerint járó bérpótlékokat. Olyan dolgokat vonnak le a nettó fizetésből, mint szövetkezeti járulék, és biztosítás (?), ráadásul ezeket szó nélkül is simán megemelik.
Senkinek nem ajánlom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!