Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen a Rébusz Diákszövetkezet?

Milyen a Rébusz Diákszövetkezet?

Figyelt kérdés
Barátnőm ott van, rendszeresen hívják Tescoba árufeltöltésre. Itt viszont azt olvastam, hogy rossz a Rébusz. (régebbiek a vélemények)

2013. okt. 27. 02:05
 1/5 anonim válasza:
Szia. Én jelenleg a Rébusznál dolgozom,folyamatos munkalehetőség van,fizetés rendesen érkezik. Problémák vannak mindenhol. De a 2 legfontosabb dolog a lehetőség és a pénz teljesen jó. Remélem tudtam segíteni.
2013. nov. 18. 12:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Mostmár kapjátok a fizut normálisan?

Amikor én ott voltam, akkor örültem a havi háromezernek..És ez két éve volt...:)

2014. jan. 15. 14:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Végülis nem mentem oda, 1 féle munkát tudtak ajánlani, és azt is csak úgy, hogyha minimum 3 napot vállalok az iszonyatosan rossz beosztásukkal, sz*rért-hugyért... Ja, és tök erőszakosak.
2014. jan. 15. 20:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Lássuk csak...

10-ig nem érkezik meg a fizetés, pedig az Mt. szerint kötelező.

Állandóan hívogatnak. Te tényleg. ÁLLANDÓAN. Nincs beosztásod, max. 1 hétre előre, ha épp nincs munka, akkor lesz*rnak, de ha kell nekik valaki, akkor este is simán felhívnak.

Ha te mondanál le egy napot, 24 órával korábban meg kell tenned, és akkor is húzza a száját. Ha 24 órán belül teszed meg, akkor arra a napra nem kapsz fizetést, plusz az aznapra esedékes fizetésedet levonják a többiből, ami tökéletes pofátlanság. De ha épp te nem kellesz nekik, akkor simán felhívnak előző este, hogy bocs, még sincs munka.

Ezen kívül nem fizetik ki a szintén Mt. szerint járó bérpótlékokat. Olyan dolgokat vonnak le a nettó fizetésből, mint szövetkezeti járulék, és biztosítás (?), ráadásul ezeket szó nélkül is simán megemelik.

Senkinek nem ajánlom őket.

2014. máj. 4. 06:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát..rövid ideig dolgoztam náluk Bpn, szinte csak buta, udvariatlan libák dolgoznak az irodájukban. Az aktuális munkákról vagy változásokról is túl későn szóltak.
2014. okt. 19. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!