Váltsak munkát vagy ne? Dohányboltról van szó.
Egy dohányboltban vagyok eladó. Nagy a forgalmunk, 2 műszak van. Egyik héten 54 órát dolgozom, 1 szabadnappal, másik héten 40-et szabad hétvégével. Hivatalosan 40 órás vagyok csak és heti 2 szabadnapom van. A fizetésem 95 ezer ft ennyit kapok kézhez. Ebédszünetem nincs amikor le tudnék ülni normálisan enni, egyedül vagyok a boltban.
És egész nap be vagyok zárva egy sötét lyukba. Nem tudom, olyan nehezen találtam ezt a munkát jó hogy végre van valami, de boldogtalan vagyok itt. És egyre többször adok vissza rosszul a nagy forgalom miatt mert nem tudok koncentrálni a nagy pörgés miatt.
Kemény ahogy leírod, de hidd el van ennél rosszabb is. Ismerek olyat aki 70-80 ezerért húzza az igát folyamatos 3 műszakban. Hétvége felejtős, fizetés emelés az ablakban..
Csak akkor válts ha van helyette biztos.
Tessék oda figyelni a pénzvisszaadásra.
Imádom amikor valaki leírja hogy van rosszabb is..
Na igen....de gyárat trafikkal nem hasonlítunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!