Bankszámládról mennyi pénzt vonnak? Mennyi a fizetésed és ebből mennyit tudsz levenni?
értem köszi. sok hasznos infót kaptak.
és köszönöm, tényleg benéztem egy 0-át :)
"miért ha kártyával fizetek az nem kerül pénzbe? egyébként meg sok helyen csak kp-vel lehet fizetni. plusz ott vannak a csekkek."
Kártyával fizetés az minden normális banknál ingyen van, sőt jobb esetben még fizetnek is érte, nemhogy levonnak. :)
Ahol a kártyás fizetésnek díja van azt azonnal hagyd ott, én is azt mondom.
Csekkek?? Milyen csekk? tavszamla.hu, dijnet.hu ismerős? Ha nem, akkor nézd meg. Alig van amit nem lehet ezeken keresztül. És ezeken keresztül kártyával lehet rendezni a számlát, tranzakciós költségek nélkül.
Nekem is van 1-2 számla amit sajnos nem lehet ezen keresztül, de ott is működik az átutalás vagy csoportos beszedés.
Szóval sárga csekkezni abszolút nem kötelező csak annak aki szeret sorba állni a postán. Sajnos ma még sok ilyen ember van akinek ez a hobbija mert túl sok az ideje és a pénze. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!