Milyen munkát lehetne itthon vállalni ami egy kis plusz pénzt hozna?
Még gyesen vagyok a kisfiammal,várandós vagyok a testvérével.Tudnék kifestőket rajzolni és ezeket eladni,de kinek kellenének ilyesmik?meg maximum el tudnék vállalni nappalra még 1 gyereket hogy vigyázzak rá,de a környékünkön ilyen sincs.gyerek szobákba is tudnék a falra mesefigurákat festeni,de ahol lakok erre nincs szükség....
a netes munkák sajnos nem jók,hisz rengeteg a kamu.mégis akkor mit lehetne itthon dolgozni?tudnátok ajánlani valamit esetleg?vagy valakit aki esetleg venne kifestőket(rajzokat) vagy a lakásban kéne valamit festeni(itt is figurákra,virágokra,képekre gondolok),gyerekre vigyázni...???bármi jo lenne,de semmi ötletem nincs.
békés megyei vagyok.
előre is köszi a válaszokat!
itt van 1-2 képem.elég homályosak,mert a webcammal tudtam feltenni a gépre,mert most nincs másom amivel felrakhatnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!