Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Létezik valós otthoni munka?

Létezik valós otthoni munka?

Figyelt kérdés

Egésségi állapotom miatt szeretnék otthoni munkát vállalni. Sajnos nehezen viselem a munkahelyi streszt, ezért már többször is előfordult, hogy hirtelen felment a vérnyomásom, és ilyenkor rosszul lettem, vagy összeestem. Aztán néhány hét táppénz következett. Szervi betegségem nincs. Csak már nagyon kellemetlen...

Ezért szeretnék itthon dolgozni. A szakmám szakács, ezzel nem igazán tudok itthonról pénzt keresni. Viszont valamiből nekem is meg kell élnem. Rengeteg hirdetést megnéztem, de ami azzal kezdődik, hogy fizessek be X összeget, azzal már nem is foglalkozom tovább. MLM szintén nem pénzkereseti lehetőség. Az meg végképp nem jöhet szóba, hogy vásároljak az interneten, aztán majd ezzel jutok ilyen-olyan jutalékhoz.

De akkor van olyan itthoni munka, amivel valóban lehet pénzt keresni? Pláne, ha az ember ebből szeretne megélni, mert esetleg el kell tartani néhány gyereket is?

2009. nov. 11. 11:12
 1/8 anonim ***** válasza:
84%

Ha létezne valós otthoni munka, akkor már mindenki otthon dolgozna! Ilyen nincs. Ötletelj picit az ingyen van, de NE az internetbe vessed a reményed!

Én a helyedben vállalnék pl.hidegtálak készítését különféle rendezvényekre, csak hírdesd magad és finomra készítsd! Sok sikert! ;o)

2009. nov. 11. 11:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Van valós otthoni munka, de az nem ezek a fizess be melók. :-)

Ismerek egy webfejlesztőt, akit a cége távmunkában foglalkoztat, kb. 1-2 hónapot dolgozott csak bent az irodában, most otthonról dolgozik.

Az ügynöki munkák szintén távmunkák, de jutalékos, és nem fizet valami jól, ha nem tudsz üzletet kötni.

Ha jól fotózol vagy jó grafikákat készítesz, ezt próbáld ki, minőségi és megbízható nemzetközi ügynökség:

[link]

Szerkeszthetsz weboldalt és elhelyezhetsz rajta fizetős hirdetéseket, pl. erre egy lehetőség:

[link] - de most fejlesztik a rendszert, úgyhogy később lesz elérhető

reklámokat pl. a google adsense rendszerén találsz

Kattintgatóst is tudnék ajánlani, ami megbízható, de azt csak olyannak ajánlom, aki nem utasítja el egyből az ilyeneket, mert bár tényleg jó és fizet az a néhány, amit ismerek, ha feladod, feleslegesen kezdenél bele, ezt meg nem tudom rólad.

2009. nov. 11. 11:40
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Azt nem merném kijelenteni ilyen nagy bizonyossággal,hogy nem létezik otthoni internetes,vagy távmunka,de nagy részük tényleg átverés.Meg kell találni azt ami valós,ki kell próbálni őket.A puding próbája az evés.Konkrétumokat nem tudok mondani,(ezt az előttem válaszoló megtette).Keresgélj te is,és ne várd hogy a sültgalamb a szádba repüljön. Ami nagyon jól fizet,azt biztos nem fogják reklámozni,mert féltik a saját bevételüket.Akik meg hirdetnek,azok téged akarnak kihasználni.Ezt is vedd figyelembe.
2009. nov. 11. 12:44
 4/8 anonim válasza:
100%
Bocs, én nem a kérdezőnek írok, hanem a válaszolónak: engem érdekelne ez a kattintgatós munka, megtennéd, hogy írsz ezzel kapcsolatban valami infót?
2009. nov. 19. 11:04
 5/8 anonim válasza:
0%

Én tudok! Befizetni kell, de csak 600 Ft-ot.

Nekem bejött.

Írj privit, ha érdekel.

Anett

2009. dec. 4. 13:26
 6/8 anonim ***** válasza:
92%

Anett,és ezt ki hiszi el neked? Neked is csak úgy jön be,ha a piramisban alattad lévők fizetnek be,a többeiknek meg bevétel nem,csak befizetnivaló jut.

Ahol befizetni kell,az mindig gyanús!

2009. dec. 4. 18:21
 7/8 anonim ***** válasza:
73%

A héten egy " Kedves " emberkétől levelet kaptam, munkát ajánlott, hogy otthon végezhető és milliókat lehet keresni, ( nem is tízezreket ) mivel ez egy Utazás - Nemzetközi vállalkozás, kb 4-hónapja indult Magyarországon , és Londonban van a főnök, ( már ha van ) ilyen !!!!!

A kedves Úr csak, úgy erőszakosan be akart ráncigálni, hogy csak nézzek bele, és ki ne hagyjam ezt a LEHETŐSÉGET , mert Magyarországon főnök nincs , ez nem Munka csak KLUBTAGSÁG !!!

És ezután közölte velem csak akkor léphetek be hozzájuk ha befizetek 60 000 FT !!!!!!

Meg kérdeztem, hogy mit is kéne csinálni, 60 000 FT-ÉRT ?:))))

Hát egész nap leveleket írogatni, napi több 100-at, és beráncigálni az embereket az ( üzlet ) -be. persze nekik is 60 000 ft a BELÉPÉS !!!

És majd ( egyszer ) ha keresek is vele, utazhatók minden fele ahova csak szeretnék !!!

Közöltem vele nincs kidobni való pénzem, erre vissza írta, hogy megoldható kérjek kölcsön , és majd vissza adom ha már sikeres leszek !!

Ekkora pofátlanságot ! Emberek !!!!!

Játszani itthon is tudok társasjátékkal, és a pénzem is meg marad nem dobom ki az kukába, és ha majd lesz pénzem elutazom, ha nem meg úgy is jó, de a lelki ismeretem tiszta, hogy egy embertől sem csaltam ki 60 000 ft. !!!

És nem kel napi, 100-200 levelet írogatnom ( idegen ) embereknek, hogy má pedig lépjenek be mert akkor kapok én ( fizut ) ha minél többet becsalogatok, ebbe a jó kis PIRAMIS játékba !

Hát tőlem 1 forintot nem fog kapni, nem 60 000 -et. Ja és az ( illető ) sem kapott még semmi fizetést, mert még csak pár emberkét talált akit becsalt, és erre még NEM jár fizetés !

Jó kis játék, vad idegen embereket ZAKLATNI, mint engem is, remélem előbb utóbb rá jön a Kedves becsalogató , hogy az ő pénze is elveszett, és mehet a Pénze után , SAJNÁLOM )))))))

Nevetséges, emberek hova tart az emberiség ?:(((

Egy apuka aki tiszta ésszel gondolkodik, és nem ugrik a MILLIÓKRA !!

További kellemes napot mindenkinek !!

ERNŐ

2010. febr. 10. 11:49
 8/8 anonim válasza:

Tudok munkalehetőséget.

Ha szakács vagy azt fel is tudod használni. Írok egy weboldalt is erről, de ajánlani is tudok, ahol tanulhatsz, megtanulhatod ezt a munkát.

A szakmádban kitalálsz egy terméket, könyv, főzésoktatás, stb. és csinálsz neki weboldalt, és ezen keresztül értékesíted.

De most hirtelen eszembe jutott még egy neked való.

Mostanában kezdenek elterjedni a lakáséttermek. Nézz utána. A vendégek nem éttermekbe mennek, hanem időpont egyeztetés után lakásra, ahol a házigazda főz. Mindenki jól jár, te keresel, a vendég pedig nem vár sokat míg felszolgálják az ételt.

2011. máj. 23. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!