McDonald's-ban mennyit keres most egy kezdő?
Figyelt kérdés
Nettóban mennyi? Holnap megyek felvételi elbeszélgetésre és az is érdekelne, hogy miket kérdeznek és mit lenne célszerű válaszolni, hogy felvegyenek. Még nem dolgoztam, ez lenne az első munkahelyem és kicsit tartok tőle, de muszáj dolgoznom, hogy fizetni tudjam a tandíjamat és ne a szüleimet terheljem vele. Friss érettségis vagyok.
Egy ilyen beszélgetés sokáig tart? És ha olyan helyet ajánlanak, ami nekem nem jó, akkor nyugodtan visszautasíthatom? Mennyire rugalmasak a beosztást illetően?
2013. okt. 8. 15:27
2/5 anonim válasza:
250 :D Bebaszna. Mérnökként kapok annyit...
3/5 anonim válasza:
Ha jól tudom, bruttó 80-90 körül
4/5 anonim válasza:
Én jelenleg még a Mekiben dolgozok, de két hét múlva felmondok! 60000 Ft alatt keresel legalábbis aki állandós! Aki diák az megkapja a 80000 - 90000 Ft - ot sőt nálunk valaki még a 100000 Ft - ot is megkapja! De csak és kizárólag diákként keresel ilyen jól!!! Én állandós vagyok így nekem elég volt ennyi ebből a munkából (4 hónap)! Egyszóval a legszörnyűbb munkahely nem a legjobb ahogy írják pfff!!!
5/5 pbiker válasza:
Diak haverom kereken 50 netto fizut kapott. Nem tobbet.
2 eve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!