Ez a munkatempó normális, vagy ilyen a multivilág?
Röviden: 6 évig főiskolás voltam, így elszoktam a napi 10 órai aktív fent létben, ez az első komoly állásom így nincsen összehasonlítási alapom:
Úgy néz ki a napom, hogy reggel 8kor leülök az asztalhoz és 12 órakor tudok felállni (pisilni sincs időm, nemhogy enni, vagy kifújni magam) iszonyat a munkatempó, pénzügyi területen dolgozom egy multinál, a havi zárások is katasztrófálisak, egyszerre több mindent fel kell függeszteni, ha jön egy fontosabb dolog. Nagy a feszültség és a felelősség. TÖbbet nem írok a munkakörömről, de tény jól keresek vele pályakezdőként. De nem tudom, hogy megéri-e ez a feszültség?
Nektek a munkában van egy kis szusszanásnyi időtök? Nekem egyszerűen nincs ezt így higgyétek el ahogy mondom. Azon gondolkozom felmondok, és elmegyek olyan helyre ahol ha kevesebbet is, de nem tapossák ki napi 9 órában a belem... Vagy szokjak hozzá a multi ilyen?
Az én napom 7-kor kezdődik, leülök a gépem elé, talán ha nem jönnek sorban az emberek/főnökök/telefonok/feladatok van időm kimenni pisilni, igaz, akkor is a saját időm veszem el és délután maradhatok tovább = lekésem a buszt és még tovább maradok, de ha már ott vagyok biztos megtalál valaki, hogy ezt még ma csináljam már meg, ha úgyis bent maradtam.
Túlóráért pénz persze nincs, minimálbért kapok.
Enni nincs időm, bent szoktam a gépem előtt, az igazgató szokott érte szólni hogy nem kéne bent kajálni, erre van a konyha - na de akkor egész nap ne egyek? Nincs időm kiülni a konyhába eszegetni. Ez is zavaró, hogy egyes más munkakörben dolgozóknak nagyjából semmi dolguk nincs, a saját hülyeségeiket próbálják átpasszolni nekem, hogy nekik délre fodrászhoz kell menniük, én úgyis bent vagyok 4-ig, csináljam már meg. Na de én se jódolgomban ücsörgök bent 4-ig, vagy akár tovább - de azt ő már nem látja, mert rég elment. Ahogy a főnökség is, de másnap reggelre el kell készülni - asza előbb jövök és később megyek, mint ők. Pedig papíron ugyanúgy 8 óra.
Hát nem tudom én multinál vagyok 3 éve,és oké,néha nálunk is van hajtás,de azért nem annyira gáz,mint sőt egyáltalán nem,néha még én kérek plusz melókat.
Én IT-s vagyok így lehet más a szitu.
De szerintem fogadd el,jó lesz hidd el,jól keresel ne rinyálj.
Ja értem ezek szerint nem tudom mi a kemény munka,értem ha te mondod,biztos jobban tudod :)
Remélem érzed az iróniát.
Tudod én orvosiinformatikában nyomulok,valamit elnézek az gáz lenne,minden angolul megy persze,nagyon kell figyelni,külföldiekkel meetingek.
Erre mondom,miért nem tanultál,hogy csak egy gyári melós lehetsz?
Nehogy már még elnézést kérjek mert én nekem volt eszem és tanul(tam)/(ok) még a mai napig,igaz én nem heti 7 napból 10 bulival nem töltöttem,hanem tanulással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!