Ki igényelhet utazási támogatást a munkahelyén? Kinek jár?
Figyelt kérdés
Én egy vállalkozásnál vagyok alkalmazott.2013. szept. 30. 23:30
1/7 anonim válasza:
Elvileg mindenkinek járna, de a gyakorlat mást mutat.
Vagy fizetik, vagy nem, a cégen múlik.
2/7 anonim válasza:
Elvileg a távolsági bérletek árának 86%-át kell megtéríteniük. Tehát ha más városba mész dologzni, mint ahol laksz. A helyi bérletekre nem vonatkozik.
3/7 anonim válasza:
Mindenkinek jár, aki közigazgatási határon kívülről jár be dolgozni. Tehát ez kötelező, elvileg. A gyakorlat viszont mást mutat. Vidékieket inkább nem vesznek fel...:(
4/7 anonim válasza:
Nálunk sok a vidéki dolgozó, eleve a cég vásárolja nekik a helyközi bérletet. Hónap elején mindig kiosztják.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Azt nem írtam, hogy helyi bérletről lenne szó. (Nem Budapest.)
2013. okt. 1. 20:54
6/7 anonim válasza:
Helyi bérletet nem köteles téríteni a munkáltató, még Budapesten sem! De megteheti. Nem szokták, mivel van adó- és járulékvonzata.
7/7 anonim válasza:
Így van, helyi bérletet nem kötelesek téríteni, és általában nem is szokták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!