Hogy lehet belőlem zenész?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és elkezdtem zongorázni már pár éve, lehet kicsit megkésve azzal a céllal ugyanis zenész akarok lenni vidéken.Élőzenész.Szerintem nem kell nagyon ragozni hogy miről beszélek..gondolom mindnekinek a hakni zenész jut eszébe...Mivel nagyszüleim révén sok dalt tanultam meg és tudok is így ezt hasznát vehetném főleg ha megtanulok zongorán tanulni később úgy is szintetizátoron. Hogy lehetne belőlem majd a későbbiek folyamán? Szüleim azt hiszik hogy hobbyból csinálom pedig ezzel célom van mint már mondtam.És csak röhögnek hogy én ezt akarom( nem mindig)..Hogy kezdhetném majd el? Tudom hogy senkienk nem egyből indult be a szekér mindneki lentről kezdte de én is szeretnék egy szintig eljutni.2013. szept. 29. 16:01
1/2 anonim válasza:
Ha sokat gyakorolsz, és természetesen tanárhoz is jársz, megtanulod a szolfést rendesen, akkor lehet belőled hakni zenész. Nyűhetes a kísérőautomatikás szintiket ezerrel. Egy jó bandára lesz szükséged. Kell egy énekes, egy valamire való dobos és talán még egy gitáros sem árt. Ha jól nyomjátok simán meg tudtok élni belőle vidéken, sok rendezvényre hívnak majd titeket. Bár az is igaz, hogy egyre urbanizálódik a vidék, így már ott se annyira menők a haknizenekarok, mint akárcsak tíz éve.
2/2 anonim válasza:
És hogy állsz most a gyakorlással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!