Mit csinálhatnék? Nem találok munkát, de pénz nagyon kéne, és megőrülök, unatkozom is itthon!?
Pályakezdő vagyok,így nem is kapok semmi ellátást, nem találok munkát, megőrülök már, hogy nincsen semmi :(
Miből lehetne pénzt csinálni? Ötletek kellenének, segítsetek, kérlek!!Grafikus vagyok egyébként.
Menj ki valahova kulfoldre. En tuti lepnek a helyedben, egy napot nem vesztegetnek el abban az orszagban!
Mas otletem nincs.
Közcélú munkára nem tudod magad ki rakatni?
Elég kevés a pénz, de ha olyan helyre raknak ahol beválsz meg is tarthatnak.
6 óra munka.
Vagy menj el valamilyen képzésre amit támogat a munkaügyi központ.
Lényeg lényege, ismerkedj, legyen rengeteg ismerősöd, és akkor munkád is lesz.
Igen, tudom, hogy az ismerősök tudnak segíteni leginkább, próbálkoztam is már pár helyen :(
Hát, nem tudom közcélú munka, hol próbálkozzam, a polgármesteri hivatalban? Nincsen túl sok ember, akit foglalkoztatni tudnának, meg oda is az ismerősöket pakolják be, én meg nem vagyok senkinek senkije ilyen szempontból :S
Igen, munkaügyin keresztül szeretnék tanulni, de még nem találtam semmi épkézláb, értelmes dolgot, a virágkötészet érdekelne, de az meg csak februárban indul nálunk :S
Köszönöm a tippeket :)
Közcélút is a munkaügyiben kérdezd meg.
Sok jó helyre lehet bekerülni. Iskolákba, óvodákba: titkárság, konyha.
Művelődési házak, Város üzemeltetési cégek.
Kifejezetten vadásznak az értelmes emberekre, mert utcaseprő félfogyatékos cigányokból van annyi mint a szemét, csak azokat nem lehet bárhova beengedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!