Kicsit gyermeteg ez az "azt szeretném kérdezni öntől, hogy" illetve egy kicsit még lehetett volna bővíteni.
Milyen tudomány/szakterüelten gondolkodsz, miért pont őket választottad, ők miért fogadjanak el téged stb.
2013. szept. 21. 15:02
2/8 anonim válasza:
- Nem szeretnéd kérdezni, hanem ÉRDEKLŐDNÉL...
- Nem kell, hogy YX vagyok ez elején, elég a végén.
- Le kell írni, hogy milyen szakdolgozat-témakörben gondolkozol.
- Indokolni kell, miért őket választottad.
- Le kell írnod a prefereciáidat, esetlegesen a tanulmányi eredményeidet, illetve, hogy hogyan kapcsolódik a tanulmányaidhoz az adott cég és maga a téma.
stb.
2013. szept. 21. 15:59
3/8 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom,hogy írhatsz akármilyen szöveget,külsősöknek nem nagyon szeretnek segíteni. Sajnos én 3 helyről kaptam ilyen visszajelzést...de hátha te nagyobb szerencsével jársz.
2013. szept. 30. 09:37
4/8 anonim válasza:
Szerintem szimpatikusabb, ha bemész és személyesen utánajársz, mert úgy legalább látnak téged. Egy email meg csak egy email.
Mi volt végül?
2013. okt. 16. 14:16
5/8 A kérdező kommentje:
a belső konzulensem(tanár) talált nekem témát, de nem küldi még hozzá az anyagot, elfoglaltságra hivatkozva
2013. okt. 17. 12:17
6/8 anonim válasza:
Hmm. :(
Csak elküldi valamikor.
2013. okt. 17. 13:16
7/8 A kérdező kommentje:
igazából ráérek, csak nyáron akarok végezni, de jó lenne már elkezdeni. a tanárra meg nem akarok nagyon rászállni, a múltkor már majdnem elküldött a francba. azt mondta, hogy megvan a mail címem, küldi.
2013. okt. 17. 16:49
8/8 anonim válasza:
mi az,hogy elküld a francba??? neki az a dolga,hogy segítsen. bezzeg,ha egyáltalán nem lennél vele kapcsolatban,akkor meg azért pattogna. rájuk kell szállni, mert kb. lesz.rnak....az én konzulensem is ilyen,alig akar válaszolni,pedig én nov.végén adom le a dogát....de én már ott tartok,hogy nem érdekel,hogy reagál e,nem én tehetek róla,hogy ilyen....a doga meg olyan lesz,amilyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!