Ha azt mondja a (leendo) fonokom, hogy bejelent napi 4 orara, de magam utan kell fizetnem mindent, az egeszen pontosan mekkora osszeget takar?
Ezt nem igazán értem. Ha bejelent 4 órára (feltételezem minimálbérre) akkor az brutto 49,000 ft. Ebből a nettó fizetésed havonta 32,000 ft, míg a teljes bérköltség durván 30,000 ft. Tehát azt várja tőled a főnököd, hogy fizess vissza neki 30e forintot?! Ez eléggé non szensz kategória.
Ennél még az is jobb, ha nem jelent be, mert akkor összesen 6,600 ft a TB, amit magad után kell fizetned...
Amúgy meg bűzlik az egész.
Bes,@rás..."bejelent napi 4 órara, de magam utan kell fizetnem mindent..."
Magyarország te mindig tudsz lejebb süllyedni!
Koszonom a valaszokat.
Elso! Igen, valami ilyesmirol van szo, bejelent, de mivel keteselyes, mennyit hozok a konyhara (egy fodrasz allasrol van szo), igy magam utan kell fizetnen, hogy biztosan megerje neki "tartani" engem, a munkaim utan meg 50% az arbol az ove.
Masodik, igen, mindenhogyan buzlik, de volt mar olyan hely, ahol aztmondtak, 200ezres forgalom felett (nyilvan nekem kellett volna kitermelnem) bejelentenek 4órara (cserebe hetf-pentig 12oraban kellett volna dolgozni, plusz szombat 6 ora..:)) es meg ott is a sajat fizetesembol kerult volna levonasra a 30e.. Es se fixet nem kaptam volna, a munkaim 30%-a az enyem, stb... Azzaz 200ezres forgalomnal 60ezret kapnek, DE minusz jarulekok, maris csak 30:D
Harmadik, igen, ez igy van:) csak sajnos palyakezdokent nem valogathatok, foleg, hogy egyedul elek, nincs, aki tamogatna:) ugyhogy valahol, valahogy el kell kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!