Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gold Gecko vélemények?

Gold Gecko vélemények?

Figyelt kérdés
Hívtak állásinterjúra (jelentkeztem és nem csak úgy kerestek meg), de ahogy elnézem a céget..áhh. Felesleges sznobéria és hülyeségnek tartom, mint valami piramis. Kozmetikai cég, valamilyen arany fóliás arckezelés. Ráadásul alacsony iskoláztatási szintet kérnek, ami mindig furcsa nekem, ha egy "sznob" cégről van szó.

2013. szept. 17. 14:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Milyen választ tartanál hasznosnak?

Miért jelentkeztél, ha hülyeségnek tartod?

Milyen piramiramisra jellemző dolgot találtál?

Akarsz ott dolgozni, vagy nem?

2013. szept. 17. 16:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Talán mert a hirdetésben teljesen mást írtak, szépen fogalmazva. Ráadásul végnevet sem adtak meg....
2013. szept. 18. 13:53
 3/4 Cilandi válasza:

Engem is hívtak, holnap kéne mennem!

De... meggondolom 100x is a mai napom után (próbanapon voltam Nógrád megyében házalni, holott budapesti vagyok). Nem teljesen kerek nekem sem a történet. A legolcsóbb termékük 40 000 Ft! Ki veszi meg? ÉS hogyan értékesítik? Eleve feltűnt egy fényképükön a "gold szint" felirat... Tehát akkor itt szintek vannak, ami szintén gyanús!

Nagyon meg kell nézni, hogy hová megyünk, miután interjúzni hívnak. Könnyen elrabolják az ember drága idejét, amit ÁLLÁS!keresésre fordíthat!

Nekem is szükségem lenne munkára S.O.S.! De nem mindent és nem minden áron! Kitartást és sok szerencsét kívánok a további sikeres "keresgéléshez" és legfőképp a "találáshoz"!!!!

Cilandi

2013. szept. 18. 20:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Pesti lévén kiküldtek nógrádba???? Azta....
2013. szept. 19. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!