Mondanátok Győrhöz közeli falukat, városokat, községeket? Ezeknek a helyeknek van honlapjuk, ahol különböző intézményeket is leírnak?
Figyelt kérdés
Álláskereséshez kellene. Végignézek minden közeli helyen bölcsődéket, csecsemőotthonokat, családi napköziket, mert itt Győrben már szinte mindenhol érdeklődtem, de semmi. Ha sehol sem lesz állás, akkor keresek más munkákat(pl. adminisztráció jöhetne még szóba)2013. szept. 13. 14:58
1/3 A kérdező kommentje:
Ja hozzáteszem OKJ-s csecsemő-és kisgyermeknevelői szakmával próbálnék elhelyezkedni, mivel két hónapja végeztem. 21 éves vagyok jelenleg itthon, és eddig még sehol sem alkalmaztak pályakezdőt. Nekem fontos, ha már lesz állásom, hogy jól keressek. 3 műszakba nem mennék így elsőre, hogy soha nem dolgoztam.
2013. szept. 13. 15:02
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
Jól keresni ezzel a szakmával nem fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!