A Munkanélküli kis könyvembe be kell írnom 2 helyet ahová nem vettek fel. Milyen adatokat kell beírnom? Pecsét is kell?
Figyelt kérdés
2009. nov. 3. 17:26
1/6 anonim válasza:
Munkanélküli voltam, szerencsére már dolgozom, tehát emlékszem. Ha jól tudom, 1-et kötelező beírni két jelentkezés között és a lényeg hogy személyes legyen (nemcsak a neten vagy postán, telefonon). Amit kitöltesz a könyvben rátalálsz és akkor neked is egyértelmű, de ha jól emlékszem cég neve, felkeresett személy neve, telefonszám, álláskeresés módja (személyes). Ja meg a dátum.
2/6 anonim válasza:
Minden ügyintéző más és más, az enyém nem foglalkozott vele! A végén megdicsért, hogy írtam bele! (én mindent beleírtam amit felkerestem (személyes, levél, e-mail, telefon)
3/6 anonim válasza:
Ha kapsz ellátást, akkor kell írnod 2 helyet, ahol a két jelentkezés közt állást kerestél.
Be kell írni a cég nevét, címét (ez lehet a telephely címe is), azt, hogy mikor kerested (dátumot), ha tudod az ügyintéző nevét, vagy a cég telefonszámát (ezt neten is megkeresheted), azt hogy milyen munkakörben kerestél állást, és annak a rövidítését, hogy milyen módon kerestél állást (telefonon, személyesen, levélben, interneten)
4/6 anonim válasza:
Pecsét (bélyegző) nem kell, és a céggel sem kell aláíratni, vagy igazoltatni. (mindent te magadnak töltesz ki)
5/6 anonim válasza:
Ennek mégis mi értelme? Papírpazarlás!
Tiszta Óvoda!!!!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. nov. 9. 06:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!