Hallott már valaki erről a Ipsos access panels-ről?
Egy ismerősöm küldött rá meghívott, kérdőíveket kell kitölteni és pontokat kapok érte amelyeket utalványra lehet beváltani. De ez valós vagy van benne valami kubanc? Ő is meg már mások is kaptak utalványt.
Ezt írják az oldalukon: Automatikusan gyujtünk be információt az Ön IP címérol, operációs rendszerérol, képernyobeállításairól, böngészojének típusáról, és a Flash illetve Java használatáról.
Ebből lehet gondom?
adathalász cég lehet...
gondolj csak bele, túl szép, hogy igaz legyen...
Kíváncsi lennék rá, hogy az Info.törvényt ők hogyan értelmezik, mert jópofák, hogy ezt-azt rátöltenek a gépedre gondolom, és ezáltal figyelnek mit csinálsz, mihez szólsz hozzá,stb -bár biztos jól megfizetett jogi képviselője van a cégnek... Csak tudj tőlük majd idővel megszabadulni, meg nehogy vmi vírusos vackot rátöltsenek akár egy sima email formájában a gépedre vagy egyéb káros dolgokat úgymond szerintük legálisan...
/csak még egy szó: pl.az adóbevallásokat a java-n keresztül csinálja az ember, szted jó dolog hogy egy akármilyen 3.személy lássa mit vallsz be, függetlenül attól, hogy nem vagy multimilliomos...vagy pl.ha ügyfélkapun intézel vmit, -gondolom nem kell tovább ragoznom, érted mire akarok kilyukadni/
Ez az én véleményem, én biztos kétszer is meggondolnám.
ahogy rákerestem a google-ban írnak róla jót is rosszat is... :)
/az előző válaszoló voltam/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!