Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akik elvégezték az orvosi...

Akik elvégezték az orvosi egyetemet 24 évesen, azok csak 30. életévükre fognak csak orvoshoz méltó fizetést kapni?

Figyelt kérdés
2013. szept. 8. 13:47
 1/5 anonim válasza:
42%
se...
2013. szept. 8. 14:06
 2/5 anonim ***** válasza:
72%
Ha az orvoshoz méltó fizetésért szeretnél orvosnak menni, jobban jársz, ha inkább más pálya után nézel. Magyarországon ez nagyon sokáig csak ígérgetés marad. Bár ha ügyes vagy és sikerül jó helyre kerülnöd, borítékokban a többszörösét megkeresheted a beígért "méltó" fizetésnek.
2013. szept. 8. 14:19
 3/5 anonim ***** válasza:
56%

Aki 24 évesen elvégezte az egyetemet (nem sokan végzik el ilyen korán, mivel eleve 6 éves az egyetem, és nem sokan tudják pont 18 évesen elkezdeni, de oké, van ilyen is, szóval mondjuk), azoknak még ott van utána a 3 éves rezidensi munka, majd utána a szakvizsgák, amik szintén kb. eltarthatnak egy évig.

Tehát kezdő szakorvos mondjuk 28 évesen lehet legkorábban kb. az ember (de ált. inkább 29-30), így igen, igazi jó fizetést - mivel azt már a tapasztaltabb, önállóan dolgozó orvosok kapnak - 30 év előtt nem nagyon kap egy orvos.

Megjegyzem, én jogász vagyok, és dettó ugyanez a helyzet velünk is.

2013. szept. 8. 14:21
 4/5 anonim ***** válasza:
56%
Kimész külföldre és akkor előbb....
2013. szept. 8. 18:13
 5/5 anonim ***** válasza:
87%
Ha magánklinikán próbálkozol, akkor valószínűleg hamarabb, mint az állami szektorban.
2013. szept. 8. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!