Mi jelent az hogy au pair?
Figyelt kérdés
Olvastam már töbször ezen az oldalon hogy valaki au pairnek megy valahová dolgozni de azt sose tudtam megfejteni hogy mi az? Milyen foglalakozást jelent ez és kik vállalnak ilyen munkát?2013. szept. 3. 14:38
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon hasznosak a válaszok! Nem szándékozók ilyen munkát vállalni mert egy nem vagyok lány 2 meg ennyit még a szórólapozással is keresek! Ha nyelvet akarok tanulni kimegyek Ausztriába segédmunkásnak és ott kapok 1500€-t és ez azért jobb mint egy családnál csicskulni
2013. szept. 5. 15:49
12/14 anonim válasza:
10/11-es, a zsebpénzre értettem azt, hogy ez így nem igaz. Azért 300 euróból elég rendesen félre tudsz tenni. Ha alaphangon 90 000-nek vesszük, költsél belőle el tízezret egy hónapban, akkor fél év vagy egy év alatt elég szép summád lesz hazai árakhoz mérten. Nem értem minek költene egy au pair sokkal többet a kinntléte alatt, hiszen a családdal eszik, náluk lakik,ruhája van.
13/14 A kérdező kommentje:
Ausztriába 1 hónap alatt 1800€ kereshetek és és abból félre lehet tenni 1000€-t segédmunkásként. Ez azért nem mindegy!, ez egy év alatt 12.000€ ami egyenlő 3.730.000 Ft ez nem mindegy
2013. szept. 14. 21:36
14/14 anonim válasza:
Olyan nagytudású itt mindenki! Én au pair vagyok angliában, vagyis pénteken volt az utolsó napom, hétfőn megyek haza. Az aupair elvileg csak a gyerekekkel foglalkozik, de nagyon sok család házi rabszolgának használja. A fizetés függ a tapasztalatodtol, hogy mennyi a gyerekek száma, hogy mennyi a házimunka amit meg kell csinálni. Van olyan, aki csak 70 fontot ad egy hétre, de van olyan csalad is, aki kifizet 150 fontot. AMiből elég jól lehet spórolni, mert nem átszámolni kell, hogy otthon azt most épp semmire nem tudnád elkölteni, mert ha belegonolsz, fedel van a fejed folod, van mit enned minden nap, altalaban a telefonodat is feltoltik, es ami penzt kapsz, abbol barmit megvehetsz. Én mikor kijottem el sem tudtam hinni, hogy elmentem vásárolni, és nem kellett azon agyalnom, meg számolnom fejben, hogy ezt most megvehetem e, vagy sem, csak pakoltam a kosaramba. Szóval elég jó buli ez az aupairkedés, annak, akinek nincs honvágya, tud alkalmazkodni egy idegen családhoz, jol beszeli a nyelvet, es szereti a gyerekeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!