Valaki eljönne velem?
Figyelt kérdés
Jövőhét szerdán megyek állásinterjúra. Nem vagyok Budapesti, Nyugatitól kellene eljutnom, de olyan vagyok mint vakbálna az atlanti óceánban, azt se tudom merre induljak el. Jó, néztem térképeket stb. de az olyan embernek sokat nem mond, aki 8 évente 1x jár fel. Lenne valaki esetleg? Privátban várnám a választ, ha van jelentkező. Ha nincs akkor majd valahogy megoldom.2013. aug. 30. 10:18
1/8 anonim válasza:
Most nem bántásból, de ha állásinterjúra jössz, akkor azt jelenti, hogy itt akarsz dolgozni, nem? Akkor viszont előbb utóbb meg kell tanulnod a közlekedést. Egyébként abszolút nem nehéz közlekedni.
2/8 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy ilyen válasz jön. :D Igen, ott fogok dolgozni. Tesóméknál fogok lakni egy ideig, onnan eltalálok. Szóval nem a nyugatitól fogok járni naponta. Abban meg nem tudom mi a rossz, ha valaki elkísér, és azzal is memorizálom az utat a nyugatitól nem? Egyszerűbb mint szenvedni hogy most mire szálljak meg hová menjek meg mit tudom én. De mindegy, inkább hagyjuk...
2013. aug. 30. 11:58
3/8 anonim válasza:
HOVA kellene eljutnod a nyugatitól?
4/8 anonim válasza:
talpraesettség öcsém!
google térkép a barátod, nyomtassad ki vagy tedd rá telefonodra, stb vagy rajzold le.
5/8 A kérdező kommentje:
Jól van, nem kell patentkodni öcsém. :D B.s*arok ennek a gyök. oldalnak hogy itt mindenki csak pattogni tud.
2013. aug. 30. 16:58
6/8 anonim válasza:
Az isten áldjon meg, áruld már el hova akarsz eljutni a nyugatitól?!
7/8 anonim válasza:
veled ellentétben én ha lemegyek valami vidéki városba, akkor én odatalálok a célomhoz. itt csak te pattogsz.
8/8 anonim válasza:
Ha már állásinterjúra mész lehetnél talpraesettebb is. Hallottál már az útvonaltervezőről? Beírod honnan hova, beállítod, hogy tömegközlekedéssel, és szépen kiír mindent, melyik bkv járatra szállj, hány megálló, még a km-t meg az időt is mutatja. Mellé még térképen is lekövetheted. Ennyi.
Meg ha unokatesódék arra laknak, ők is biztosan segítenek elmagyarázni az utat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!