Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehet elkerülni, hogy...

Hogyan lehet elkerülni, hogy az ember utcára kerüljön?

Figyelt kérdés
Egy megyeszékhelyen lakom, nem is csóró megyében, és egyik nap láttam két negyven körüli nőt, akik a kukában guberáltak. Megdöbbentem, bámultam is őket, és kicsit elszégyelték magukat. Gondolom nem régóta járják ezt a sorsot. Fura, hogy nők is járják az utcákat, bár a férfiaknak se kellene.
2013. aug. 28. 21:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha elvesztette a munkahelyét, nincs lakása, sem olyan rokona, aki befogadja, akkor nem csoda. Egyre többen lesznek, akik így járhatnak.
2013. aug. 28. 21:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos ez így van. Nem tudom, hogy jó taktika-e, ha megnősülök. Vagy a nősüléstől csak még nagyobb esélyem van erre a sorsa jutni? Félek tőle, bár az is igaz, hogy a félelmeink közelebb hozzák a félelem tárgyát.
2013. aug. 28. 22:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha csóró emberhez vagy olyanhoz mész hozzá aki rosszul bánik veled, akkor még rosszabb lesz. Ha függsz tőle anyagilag, akkor kiszolgáltatott leszel.

tanulj valami versenyképes szakmát, szerezz tapasztalatot, próbálj fix megélhetést keresni magadnak.

2013. aug. 28. 22:29
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
a házasság témát most csak arra írtam, hogy ha nem azért akarnál nősülni mert szeretsz valakit. Ha valakit szeretsz, jól kijöttük, és jó együtt, akkor nem számít ki gazdag és csóró.
2013. aug. 28. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!