Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres ma egy HR-...

Mennyit keres ma egy HR- menedzser?

Figyelt kérdés

Tudom, attól függ.

De pl. egy főiskolai diplomával, pályakezdőként mennyit lehet keresni?

Milyen képzéseket/ tnfolyamokat érdemes elvégezni hozzá pluszban, hogy "jobb" legyen az ember a szakmában?

2009. okt. 31. 14:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

A főiskolai diploma jó alap, a tanfolyamok is jók, persze.

De! Nem tudom, jól értelek-e, ill. mit értesz manager alatt. Meg lennék lepve, ha kezdőként manageri pozícióban, tapasztalat nélkül állást találnál. Persze, biztos van ilyenre példa, de én ezt nem támogatom. Keress inkább valami junior állást, mellette elvégzel szakirányú tanfolyamot, és néhány év elteltével jó HR-es lehet belőled.

Egyébként pályakezdőként nem hinném, hogy sokkal 200e fölött lehetne a fizetés, diploma ide vagy oda.

2009. okt. 31. 15:08
 2/10 anonim ***** válasza:
60%
150 kornyeke.Nyelved hosszatol fugg...
2009. okt. 31. 15:47
 3/10 anonim ***** válasza:
2009. okt. 31. 16:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

MO-n csak managerek léteznek.

a bkv-nál nagyon sok, de nem mint pályakezdő

2009. okt. 31. 16:21
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
pályakezdőként manager? mi van? tán dolgozni kéne először, nem? nem a nagy semmire vezetőset játszani! pláne nem hr-est!
2009. okt. 31. 16:53
 6/10 A kérdező kommentje:

Csak azért irtam h menedzser, mert a fősulin ez a szak neve, h humánerőforrás- menedzser / emberi erőforrások.

Gondoltam h nem leszek egyből az.

Akkor igy kérdezem: Ha megvan az EMBERI ERŐFORRÁS diplomám, akkor mit tudok vele kezdeni?

Elég ez egy normális fizuhoz, vagy fejlesszem magam, menjek MA képzésre is, esetleg ilyen speciális képzésekre, pl Coachnak.

De mindegy, látom nem tud senki normálisan válaszolni...!!!

2009. okt. 31. 21:31
 7/10 anonim ***** válasza:
43%
sokra nem elég, mert iszonyatos túlképzés van ezen a területen, ontják a diplomákat a sulik...ezen az MA nem segít, csak a kapcsolatok és a gyakorlat
2009. nov. 1. 07:42
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Mint írtam - és remélem ez normális hozzászólás - a diploma semmi önmagában, ha akarsz valamit ezen a területen (és ez más területekre ugyanígy érvényes), el kellene menned egy junior pozícióba HR-esnek. Majd akkor fog kiderülni, hogy egyáltalán jó vagy-e ebben a szakmában. Ha van Benned elég alázat (ami azt is jelenti, hogy az utolsó lefűzést is Te fogod csinálni egy jó darabig...), ha szorgalmas vagy, és mellette még bedobsz egy-két tanfolyamot, akkor már lesz az elméleti tudásod mellé tapasztalat is. Sok sikert!
2009. nov. 1. 19:01
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Megpróbálok neked én is nóóórmálisan válaszolni :)

az átlag fizetéseket megtalálod a merces oldalon (kommentek közt feljebb)

Ha nulláról kezded:

először jelentkezz az emberi erőforrások alapkézésre, van egy-néhény iskola ahol ilyet lehet tanulni. Én nem látom értelmét tanfolyamoknak, ontják az egyetemek a szakembereket. Fontos, már a 3 év alatt szerezz gyakornoki állást. Így már lehet hogy el tudsz helyezkedni. Az alapképzés után jelentkezz mesterképzésre, (2 év) pl vezetés és szervezésre azon belül van jópár szakirány, EEM is, de lehet hogy megtetszik más is. Ez alatt is dolgozhatsz, sőt lehet hogy teljesállásban is tudsz, célszerű akkor ezt levelezőn csinálni. Javasolhatom utána a Phd képzést, a doktorit.

Ha érdekel a coaching, mentoring akkor természetesen ilyen képzéseket is elvégezhetsz az egyetem mellett, de ezekkel vigyázz mert sok közöttük a bóvli.

2009. nov. 2. 10:19
 10/10 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem meg semmiképpen ne jelentkezz HR- menedzser dipivel emberi erőforrások szakra!
2009. nov. 2. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!