Andreasagroval kapcsolatba valakinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
Olyanok válaszaira várok akiknek van biztos információi ezzel kapcsolatba pl. mennyit fizetnek mennyi az átlagos megélhetési költség Dániába stb.2013. aug. 27. 16:43
1/1 gezuka86 válasza:
Az attól függ mennyi munkaórád van. Én tehenekkel melóztam, heti 55- 60 óra, keresetem 300 ezer felett volt mindig, de haveromnak először például kevesebb volt mert nem tudott favágáson az idő miatt sokat dolgozni. A kaja kijön 200 euróból, ha nem iszod el a pénzt. :D Szállást nekünk ingyen adták.. Igaz hogy a haverom szállása új volt az enyém meg 2 nap takarítás után volt fehér embernek való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!