Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Létezik olyan ember, aki...

Létezik olyan ember, aki tényleg keresett már pénzt, , valós otthoni munkával"? :D

Figyelt kérdés
2013. aug. 26. 16:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én írtam hogy gyöngyfűzéssel keresek pénzt otthon. Én sem hirdetés útján találtam meg. Egy kedves ismerősömnek van divat ékszer üzlete és ő árul rengeteg gyöngyökkel készült ékszereket, csecsebecséket. Ő kért meg hogy ha van kedvem akkor mellékállásként dolgozhatnék neki..Nem kellett semmit fizetnem előre. Ő hozza az alapanyagokat és a sablont hogy milyen ékszer legyen, milyen ábra, milyen színekkel..

Ma már strasszkövekkel is dolgozom..

Az ilyen munkák csakis akkor valósak, ha ismerős ajánlja neked..

2013. szept. 7. 14:17
 12/16 anonim válasza:
Sajnos igen. Nekem és és a kérdés alapján a kérdezőnek is ez a tapasztalata.
2013. szept. 7. 15:57
 13/16 A kérdező kommentje:
IGen, sajnos nekem is ez a tapasztalatom.. Ha hirdetés alapján ,,valós kézműves munka otthon" címszóval próbálkozol, az a legelső, hogy utalj el x összeget,aztán még vásárold meg az alapanyagot, stb.. Közben meg a hirdetésfeladó az emberek 5000 Ft-jaiból szedi meg magát, és köze sincs munkához ( már aki bedől nekik..) :/
2013. szept. 8. 10:07
 14/16 anonim válasza:
Van erre egy módszerem, beirom a kapcsolattartó személy nevét a googlebe. Eddig az első oldalon kiadott valami fórumot ezekről, ahol szidják őt azzal hogy aki elküldte a pénzt az a nagy semit kapta. Érdekes volt végignézzni az irásokat, volt aki beirta hogy lenyomozta a céget és tényleg létezik. (talán maga a szélhámos irta ezt be) mert utána meg van késöbb egy másik irás hogy személyesen felkereste a céget hasonló a profil de nem alkalmaznak bedolgozókat, a kapcsolattartót pedig nem ismerik. ugy néz ki egy ujjabb trükk hogy egy létező és hasonló profilu cég nevében ad valaki fel egy ilyen 5000 Ft becsalogató hirdetést...
2013. szept. 8. 10:16
 15/16 A kérdező kommentje:
Hát igen, mindig kitalálnak valami újat amivel ki lehet használni a szerencsétlen dolgozni akarót....
2013. szept. 8. 15:38
 16/16 anonim válasza:
Viszont jó eséllyel mire mi leszünk célpontok már más megjárta s a net korában jó eséllyel ennek meg is találjuk a nyomát.
2013. szept. 8. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!