Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy zajlik egy interjú a...

Hogy zajlik egy interjú a tescoban?

Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 17:41
 1/9 anonim ***** válasza:
45%
Attól függ , melyik tv csinálja
2009. okt. 30. 17:48
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
állásinterjúra gondolt a kérdező
2009. okt. 30. 18:00
 3/9 anonim ***** válasza:

Én már voltam Tuskóban állás interjun, ha tényleg arra gondolsz. Egy fiatalember volt, ez egy dolog, mert akivel lesz a beszélgetés százféle embertipus lehet, nem kell megijjedni. Kérdez olyat: beszélj magadról, mit dolgoztál eddig, mi az amire büszke vagy a korábbi munkáidban pl. elértél, megvalósítottál valamit, mivel tudnál a cég hasznára lenni. Na ilyen kérdéseken gondolkodj el hogy mit válaszolnál rá.

A kereskedelem témába is belemehet a dolog.

Pl. mire kell szerinted odafigyelni? a termék szavatossági ideje, logikusan úgy rakni ki. Az ár pontosan legyen feltűntetve.

Nem vettek föl, nem kereskedelmi a végzettségem, de kb. mégis leírom, lehet máshol mást kérdeznek.

2009. okt. 30. 19:07
 4/9 A kérdező kommentje:

Igen állásinterjúra gondolok.Am köszönöm a válaszokat!:)

Egy kicsit ideges vagyok mert 6 éve nem dolgozok,tetejébe állásinterjún még soha nem voltam.Szorítsatok,hogy sikerüljön!:D

2009. okt. 30. 20:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Nyugi. Öltözz fel jól, mindegy hogy milyen munkakörbe mész, de az interjún jól jelenj meg.
2009. okt. 31. 02:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja, ahogy Zorán is megénekelte: Öltözz fel jól, ha az utcára kimész, s ha fázol bujj az ágyba velem
2009. okt. 31. 22:13
 7/9 A kérdező kommentje:

Megvolt tegnap délután az állásinterjú.Túléltem!:)Eléggé ideges voltam és mondtam elég bénákat.Ma reggel meg már csörögtek,hogy felvettek!:D

Úgy örülök neki mert elég ramatyul állunk anyagilag.

2009. nov. 3. 14:31
 8/9 anonim válasza:
Szabad tudni, hogy milyen volt (engem is érdekelne)?
2009. dec. 21. 20:35
 9/9 A kérdező kommentje:

Ennek már egy hónapja!:)

Bementünk az étkezőbe a leendő főnökömmel.Kérdezte hol dolgoztam ez előtt.Szituációs helyzeteket vázolt fel.Pl.:Ha egy vásárló nagyon ki lenne akadva mit tennék.

Hogyan tudok csapatban dolgozni.Ilyesmiket.

2009. dec. 23. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!