Mi a véleményetek arról, ha valaki 19 évesen 1.5 millió forintot keres havonta?
Miért hiszi mindenki, hogy "apuci" pénzel? Apukám szegény sorsú erdélyi magyarajkú zsidó családból származik, a Magyarországon élő rokonai közül is mindenki kisegítő szakmákban dolgozik/dolgozott. Kőműves, mezőgazdasági munkás, gyári munkás, cipész. Anyukám egy budapesti magyar családból származik. Mindkét szülőm közalkalmazott, tehát szinte éhbért keresnek. Ebből a rokonságból nem igen pénzelhetne senki...
Nem lesz rendes barátnőm, stb... 16 éves korom óta járok a barátnőmmel, akkor még egyáltalán nem dolgoztam, biztos a pénzemre ment... Kopott ruhákban jártam, vajas kenyeret ettem abban az időkben. Szóval ja, nyilván a "pénzemet" nézte...
Mit dolgozok? Saját vállalkozásban külföldi megbízásokat vállalunk el. Minden teljesen legális, csak egyetemista diákmunkásokat foglalkoztatunk. A többiek is hasonlóan jól keresnek, tapasztalattól függően. Ez az összeg nem olyan nagy, informatikai munkakörben sokan többel kezdenek alkalmazottként, nyugati országokban. Mi egyszerűen távmunkában végezzük ezeket.
Semmi, örülök a sikerének; remélem, nem minimálbér után adózik.
Arról viszont, hogy itt teszi fel a kérdést, a párkapcsolatok témakörben, az, hogy vagy kamu, vagy egy iszonyú szánalmas emberről van szó.
Nem minimálbér után adózok... Mondtam, hogy legális minden.
Amúgy csak akkor keresek ennyit amikor nincs sok órám vagy vizsgám, mivel egyetemre járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!