Hogyan indíthatnék el egy telefonszexes vállalkozást?
Figyelt kérdés
Szeretném, hogy hívjanak engem férfiak én meg azért, hogy beszélek velük pénzt kapjak érte. Hogyan lehetséges ez?2013. aug. 19. 09:11
1/2 anonim válasza:
Bár nem a kérdésre adok választ ezzel, de szerintem ez magánvállalkozóként tuti bukás.
2/2 Ian Catman válasza:
Egyéni vállalkozói igazolvány, adószám, adózás, megegyezés a telefonszolgáltatóval (mert az emelt díj része az övék), keress meg vagy egy már iparban levőt, vagy egyenesen (őszintén és szégyenkezés nélkül) vállalkozói kamarát. A szex ugyan mindig üzlet, de ha egyedül csinálod, nem jósolnék sokat. Ennek az a módja, hogy több csaj összeáll egy vállalkozásba (legálisan, mert emelt díjas számot csak akkor ad a társaság), és így közösen olcsóbban is tudjátok üzemeltetni, valamint nem vesztetek kuncsaftot mert éppen foglalt a telefon, be tudjátok osztani a "munkaidőt". Át kell ezt gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!