Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol találok esti suli mellett...

Hol találok esti suli mellett munkát Budapesten?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Októbertől kezdek egy esti sulit Budapesten (felnőttképzés), heti 2-3-szor lesz oktatási nap, 17-20 óráig (+majd a gyakorlat, aminek idejét a gyakorlati helyszín határozza meg).

Emellett szeretnék vállalni állást, 4-6 órában. Keresgéltem neten, de még nem nagyon találtam.

Tudtok adni tippet, hogy milyen oldalon, vagy mit érdemes nézegetni?

Tudom, függ sok mindentől. Érettségim+OKJ-s képzésem van, nyelvvizsgám nincsen.

2013. aug. 11. 14:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen munkára gondolsz? Mire képesít az OKJ-d? Dolgoztál-e valaha és mit, és van-e közös eleme azzal, amit most dolgozni szeretnél?
2013. aug. 24. 21:21
 2/4 A kérdező kommentje:

Jelenleg vegyészként dolgozom (van technikus végzettségem). A tanfolyam, amit elkezdek, színházas.

8 órás munkát semmiképp nem tudok vállalni, illetve függeni fog az órarendemtől is az időbeosztásom (amit még nem kaptam meg).

Tulajdonképp mindegy, mennék én bolti eladónak is, vagy plázákba dolgozni, csak nem nagyon találtam ilyen lehetőséget.

2013. aug. 25. 11:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Eladói melót én személyesen keresnék. Csomószor ki is van írva, ha keresnek.

Kávéház lancokat is meg lehet kérdezni (starbucks, Costa, California Coffe, stb), hátha nem kérnek előre gyakorlatot.

Pékség.

4-6 órás asszisztensi meló.

Sok pénzt mondjuk egyiktől se várhatsz.

Több most nem jut eszembe.

2013. aug. 29. 19:34
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Nyilván nem ebből akarok meggazdagodni, csak szeretnék dolgozni azért suli mellett.

2013. aug. 30. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!