Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a véleményetek a mobilpont...

Mi a véleményetek a mobilpont oldalról?

Figyelt kérdés
sokat lehet olvasni a mobilpont.ról hogy lehet vele keresni csak regisztrálni kell szeretném ha segítenétek abban hogy van e benne valami kockázat?
2009. okt. 26. 13:02
 1/2 judka ***** válasza:

Kockázat nincs benne, de pénzt sosem fogsz látni, kivéve, ha beszervezel magad alá jó sok embert, akik beszerveznek maguk alá jó sok embert, stb. Ez a része piramis, amúgy teljesen barátságos: kapsz egy sms-t (általában jó ritkán), ezért meg felírnak a számládra valamennyi pénzt. A bökkenő csak annyi, hogy 6000 Ft után fizetnek csak ki.

Én kb három éve regisztráltam, és van úgy 120 forintom. :)

2009. okt. 26. 17:34
 2/2 anonim válasza:
Közel két éve építgetem a csapatomat, és mára elértem, hogy havonta utalja a Mobilppont a 6000 Ft-omat. Eddig 58000-et fizettek ki, és jelenleg is van náluk 9000 Ft-om. Ha nem hiszed, itt a bizonyíték: [link]
2009. nov. 23. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!